Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Etos – Nail It – Swatches

Wat voor schoenen en lipstick geldt, geldt ook voor nagellak: je kunt er niet genoeg van hebben! Vanaf nu creëer je met de vernieuwde Etos nagellakcollectie betaalbaar én gemakkelijk de perfecte nail-do. Met maar liefst 72 kleuren is er een matching shade voor elke look en mood.
Met een geheel vernieuwde make-up collectie kon het Etos nagellak assortiment natuurlijk niet achterblijven. Ook deze lijn is gloednieuw én uitgebreid.

Zo hebben de nagellakflesjes een chiquer design en is de kwaliteit van de nagellakformule verbeterd: de kleur en glans blijven nu nog langer zitten en de lak droogt lekker snel. Daarnaast hebben de lakjes een nieuw, super gebruiksvriendelijk kwastje. Dankzij de speciale waaiervorm lak je de nagel in één simpele beweging. Je hebt dus sneller een mooier resultaat! Daarnaast zijn er ook nog 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagel-beschermende base coat. Dit alles uiteraard voor de vriendelijke prijs die we van Etos gewend zijn!

Ik kreeg 4 kleurtjes opgestuurd om te testen:

Next Time Better: een nude oud-roze kleurtje
Mud: een chocolade bruin herfst kleurtje
Red Wine: een chique donkerrood kleurtje
Pure: Doorschijnende nagellak die ik als topcoat gebruik voor extra shiny nails

Etos - Nail It - Swatches

Etos - Nail It - Swatches

Etos - Nail It - Swatches

Etos - Nail It - Swatches

Etos - Nail It - Swatches

Etos - Nail It - Swatches

Ik kan hier alleen maar super enthousiast over zijn! De nagellakjes brengen zeer makkelijk en egaal aan, de droogtijd is top en de kleurtjes zijn helemaal mijn ding! Ook de houdbaarheid valt super goed mee, 3 volle dagen alvorens de eerste chip! En hey! Dit allemaal voor €1,99 per nagellakje! Je moest al weg zijn..!!

Heb jij de nieuwe nagellakjes van Etos al geprobeerd?

Liefs,

Eefje