Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum: Review

Een tijdje geleden schreef ik me in via de blog van Beautyloves om het nieuwe New Dimension Shape + Fill Expert Serum van Estée Lauder te testen. Wat ik echter nooit verwacht had gebeurde, ik werd geselecteerd en kreeg het serum niet veel later toegestuurd!!

Ik had vroeger al wel eens een serum van Estée Lauder gebruikt, en dit was voor mij een ware ontdekking! Dus mijn verwachting van dit nieuwe New Dimension Shape + Fill Expert Serum lag hoog! Estée Lauder is voor mij een top merk op gebied van verzorging! Ik probeerde al veel andere (high end) merken, maar ik grijp steeds terug naar Estée Lauder!

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum: Review

De verpakking op de foto’s is niet de verpakking die je in de winkel kan kopen, nee.. ik kreeg het serum toegestuurd in een testverpakking (op dat moment was het product nog niet te koop).

Benieuwd of de New Dimension Shape + Fill Expert Serum van Estée Lauder aan mijn verwachting voldeed? Lees dan even verder..

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum: Review

Originele verpakking.

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum:

Wat belooft het?

New Dimension Shape + Fill Expert Serum zorgt met een multidimensionale aanpak voor een ware transformatie. Het product vult en effent, en werkt daarbij in op elk uiterlijk aspect van de huid: dimensie, densiteit en definitie. Zo helpt het zowel volume als structuur zichtbaar te herstellen:

-DIMENSIE (volume) – De revolutionaire Shaping-technologie creëert zichtbaar meer volume in de verschillende lagen van het huidoppervlak.

-DENSITEIT (structuur) – Een pro-collageencomplex helpt de dichtheid van de huid zichtbaar te herstellen en bevordert de natuurlijke ondersteuning van de huid.

-DEFINITIE (structuur) – New Dimension Shape + Fill Expert Serum is actief op meerdere niveaus van het huidoppervlak om essentiële eiwitten te ondersteunen die de natuurlijke kracht, stevigheid en souplesse van de huid ‘van binnenuit’ bevorderen.

Al na 3 dagen zal de huid er met New Dimension Shape + Fill Expert Serum anders uitzien. De huidtextuur wordt opvallend gladder, zachter, stralender en beter gehydrateerd. Geleidelijk ondergaat de huid een ware transformatie. Gezichtscontouren ogen meer gedefinieerd, de wangen en de kaaklijn worden gelift.

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum: Review

Het doet me in de eerste plaats denken aan mijn vorig serum van Estée Lauder Idealist – Even Skintone Illuminator en daar was ik gek op! De eerste kennismaking was dan ook zeer herkenbaar.. fris, aangenaam en het product is dan ook nog eens ongelooflijk zuinig in gebruik!! Slecht 1 pompje voor mijn hele gezicht!
Het serum wordt enorm snel door mijn huid opgenomen en mijn huid voelt meteen fluweel zacht aan. Na een kleine week zag ik dat mijn huid toch wel wat strakker was dan ervoor. Mijn jukbeenderen worden precies geaccentueerd door dit serum! En nog een pluspunt, ik ervaar ook een mooie gloed op mijn gezicht!

Kortom: voor mij is dit een TOP PRODUCT!

Wil je dit nieuwe New Dimension Shape + Fill Expert Serum van Estée Lauder zelf eens proberen dan moet je er wel een aantal euros voor over hebben.

Estée Lauder – New Dimension Shape + Fill Expert Serum – 30ml – €93,11
Estée Lauder – New Dimension Shape + Fill Expert Serum – 50ml – €139,65

Estée Lauder – New Dimension Shape + Fill Expert Serum is te koop bij de parfumerie of op Estée Lauder.be

Liefs,
Eefje

 • mmm dit klinkt echt super goed

  liefs
  Karlien

 • Klinkt erg goed, alleen het prijskaartje houd mij tegen :)
  X

  • Eefje

   Ja, best veel geld, hé

 • Patricia

  Hey, ik was ook bij de gelukkigen die dit nieuwe serum mocht uittesten. Ook ik was direct erg onder de indruk : mijn huid zag er na een paar dagen reeds gezonder uit. Ondanks het prijskaartje ga ik dit blijven gebruiken, ik ben al verslaafd aan dit serum.

  • Eefje

   Hij is echt heerlijk!