Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Estée Lauder Advanced Night Repair

Ik was één van de gelukkigen die de nieuwe Estée Lauder Advanced Night Repair producten mocht testen. Maakt even een vreugdesprongetje! Estée Lauder is een top brand op het vlak van skincare en ik kreeg maar eventjes een box met 5 top producten in de bus! No time to waste en smeren maar!! Wat de producten op lange termijn doen kan ik nu nog niet zeggen aangezien ik ze nog maar ruim een week gebruik. Dus zie dit artikel dan ook meer als een first impression dan een review..

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair
Cleansing Balm Gezichtsreiniging:
Deze vederlichte Cleansing Balm van Estée Lauder smelt op de droge huid tot een reinigende olie die fluweelzacht aanvoelt. Bij contact met water ontstaat een melkachtige emulsie die eenvoudig je gewoon afspoelt. De balsem verwijdert make-up van het gezicht én de ogen, evenals onzuiverheden en vervuilende stoffen, om het huidoppervlak diep te reinigen. Ik masseer de balsem ’s avonds in op mijn huid en ogen. Daarna spoel ik grondig af met warm water. Mijn huid voelt zacht en gereinigd aan en is klaar voor de volgende stap.

Estée Lauder Advanced Night Repair
Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion / Refiner Tonic:
Transformeer uw huid met Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner een revitaliserende 2-in-1 verzachtende lotion en peeling. De zachte, beschermende formule van Estée Lauder met meerdere werkingen verstevigt en verfijnt de huid zonder haar uit te drogen. Mijn huid wordt zacht, glad, soepel en voelt comfortabel aan na het gebruik van deze lotion. Als toner verzorgt en verzacht hij de huid. Als huidverfijnende verzorging verwijdert hij ook droge, doffe huidcellen. De lotion geeft mijn huid een helderdere, egalere teint, en ziet er fris uit.

Estée Lauder Advanced Night Repair
Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Oogverzorging:
Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix van Estée Lauder is een intens voedende formule met een innovatieve 360° Matrix Technology™ die de huid rond de ogen optimaal herstelt en verstevigt, en die optimale bescherming biedt tegen de effecten van microbewegingen. Samen met de exclusieve ChronoluxCB™ Technology vermindert de Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix aanzienlijk fijne lijntjes, rimpels, wallen, donkere kringen en andere tekenen van huidveroudering. De Eye Concentrate Matrix vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, wallen en een ongelijkmatige teint. Verstevigt en lift de dunne huid rond de ogen met bijna 20%. Biedt optimale ondersteuning en beschermt tegen de effecten van microbewegingen, voor een veerkrachtige huid. Hydrateert onmiddellijk, intens en 24 uur lang de huid rond de ogen. Herstelt na verloop van tijd de natuurlijke vochtbalans.
Omdat ik vaak last heb van de befaamde ‘these bags are Chanel’ aka wallen, was ik super benieuwd hiernaar! Ik vind de textuur zeer aangenaam om aan te brengen en ik merk nu toch al in de ochtend wat minder uitgesproken ‘wallekes’. Heb ik mijn wondermiddel gevonden? Of ben ik de laatste tijd meer uitgeslapen?? :)

Estée Lauder Advanced Night Repair
Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum:
De nieuwe, exclusieve ChronoluxCB™-technologie richt zich op alle zichtbaarste tekenen van huidveroudering en helpt het natuurlijke zuiverings- en synchronisatieproces van de huidcellen te bevorderen zodat de huid beter kan herstellen van schade door externe factoren, zoals UV-licht, rook en vervuiling. Mijn huid voelt zachter, steviger en beter gehydrateerd aan na het gebruik van dit serum. Het is een fris, zacht serum dat prettig aanvoelt op de huid en als basis dient voor een meer voedende nachtcreme. De geur is kruidig en het serum heeft een oranje/bruine kleur.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair
Revitalizing Supreme Plus Anti-Aging Gezichtscrème:
Een alles-in-één moisturizer die wonderen doet voor de huid. De rijke, voedende, uiterst milde textuur hydrateert de huid in alle zachtheid en vermindert doeltreffend tekenen van veroudering. Deze hydraterende Revitalizing Supreme Plus Anti-Aging crème van Estée Lauder met meervoudige werking herstelt de jeugdige uitstraling van de huid. Het resultaat is een stralende teint en een jonger ogende huid die blaakt van gezondheid en vitaliteit.
De Revitalizing Supreme+ bevordert bovendien de natuurlijke productie van elastine en hyaluronzuur, en herstelt de natuurlijke stevigheid, densiteit, elasticiteit en soepelheid van de huid. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, voor een gladdere, gerevitaliseerde huid en een jeugdige uitstraling. Als afsluiter van mijn volledige avondroutine gebruik ik deze nachtcréme. Die ik zeer aangenaam vind en mijn huid goed voedt.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Ik kan niet geloven dat ik de Estée Lauder Advanced Night Repair nu pas ontdekt heb! Voor mijn al iets rijpere huid (heb ik dit luidop gezegd?) zijn deze producten meer dan welkom. Mijne tere velleke is mij zo dankbaar voor deze kleine wonder producten :) Benieuwd hoe mijn huid er zal uitzien na een paar maanden..

Heb jij deze Estée Lauder Advanced Night Repair #ANR gamma al ontdekt?

Lief,

Eefje