Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essie – Saltwater Happy

Mijn Essie nagellak stash is serieus aan het groeien.. De lakjes van Essie lakken nu éénmaal prima, ze hebben een breed kwastje en de kleurtjes zijn vernieuwend.

Essie - Saltwater Happy

Mijn laatste aanwinst is Essie -Saltwater Happy.. een pastel lichtblauw kleurtje. Het is één van de kleurtjes uit de Peach Side Babe Summer Collection 2015. Het is een kleur dat ik nog niet veel gezien heb maar het trok meteen mijn aandacht. Blauw is nu niet een kleur dat ik veel op mijn nagels doe, maar deze Saltwater Happy leunt dicht bij lila en dat is wel één van mijn favoriete kleuren. Het is een zeer mooi, zacht zomerkleurtje dat ik veel zal dragen.

Essie - Saltwater Happy

Essie - Saltwater Happy

Essie - Saltwater Happy

Essie – Saltwater Happy lakt met zijn breed kwastje super goed en snel. De droogtijd is top en na het 2 laagje werk ik mijn nagels af met een topcoat (ook van Essie) Super Duper.

Essie - Saltwater Happy

Essie - Saltwater Happy

Essie - Saltwater Happy

Chips beginnen zichtbaar te worden na 2 dagen.. maar nu ik vakantie heb doe ik minstens 2x per week een nieuw kleurtje op dus vind ik dat niet zo erg.

Essie – Saltwater Happy is verkrijgbaar in de drogisterij en kost €9,99

Wat vind jij van zo’n blauw kleurtje?

Liefs,
Eefje

 • Vind dit een hele mooie zachte kleur x

 • Dit lijkt mij een hele leuke kleur voor op je teennagels

 • Veel blauwe nagellak heb ik ook niet maar een kleurtje als deze kan ik zeker appreciëren. In de winter draag ik wel graag héél donkerblauw (bijna zwart).

 • Ik vind het een prachtig kleurtje!

 • Dit is echt een super leuk kleurtje <3

 • Hey Eefje,

  Wat een leuk kleurtje heb je uitgekozen. Ik hou wel van dit soort pastel kleurtjes :). Ziet er ook goed uit zeg! Chippen na 2 dagen vind ik op zich nog wel meevallen, bij mij is dat sowieso altijd wel snel aangezien ik elke werkdag achter een laptop zit :) .

  Deze gaat op mijn wishlist, ziet er echt mooi uit!

  Fijne dag!

 • Dit is echt een super mooi lakje! <3

 • wat een leuk kleurtje!

  liefs
  Krlien

 • Je hebt met overtuigd! Nu moet ik echt deze halen bij Kruidvat… :)

 • Oei, na twee dagen als chips? Dat had ik niet verwacht van Essie…

 • wat een heerlijke frisse tint, heel erg mooi…

 • Mooi kleurtje! Ik hou echt van babyblauwe nagellak! :-)

 • Hoe mooi!