Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essie – Go Ginza

Essie is en blijft één van mijn favoriete nagellak merken.. Als ik even in mijn nagellak stash kijk, dan zie ik hiervan de meeste lakjes samen met Catrice en OPI. Essie heeft naar mijn gevoel de mooiste kleurtjes en scoort hoog op gebied van houdbaarheid.

Essie - Go Ginza

Aangezien ik zot graag lente (pastel) kleurtjes op mijn nagels doe, ben ik fier om mijn nieuwste aanwinst met jullie delen.. Bij Etos kocht ik lilacism (lees review hier) en Go Ginza..

Essie - Go Ginza

Essie - Go Ginza

Essie – Go Ginza:

Go Ginza is een kleurtje uit de Madison Avenue collectie van 2013 maar zit in het vaste assortiment. De kleur is voor de één lila voor de ander roze.. de verwarring is begrijpelijk :)

Essie - Go GinzaEssie - Go Ginza

Pastel en goede dekking zijn 2 woorden die niet goed samen gaan, en ook Go Ginza scoort op dat gebied middelmatig.. Het eerste laagje aanbrengen is werkelijk een ramp.. je ziet namelijk elk kleine foutje en dit lakje lakt erg streperig! Een 2de laagje is dus een must! Het aanbrengen van het 2de laagje verloopt al een stuk vlotter en je ziet dat de dekking op zich wel redelijk ok is. Na de topcoat ziet het er al bij al prima uit.. Hier en daar merk ik nog wat het streperige, maar ik vind de kleur echt fantastisch mooi, zacht en lenterig (is dat een bestaand woord?) :).

Essie - Go GinzaEssie - Go Ginza

Ik moet helaas op zondagavond mijn nagellak al verwijderen (het lakje zit er na 2,5 dagen nog mooi op, no chips).

Samen met Lilacism is Go Ginza één van mijn favorietjes voor deze lente..

Essie – Go Ginza (13,5ml) is verkrijgbaar oa. Etos, maar ook online bij Bol.com (lakje kopen? Klik hier) en kost €9,99.

Liefs,

Eefje

 • Ik vind het een hele mooie kleur en zeker geschikt voor de lente!

 • Een heel erg mooi lakje! ik heb overlaatst een gelijkaardig kleurtje van Models Own gekocht.

 • Wat een schattig kleurtje!

 • Wat een mooi en lieflijk kleurtje zeg!

 • Ooh wauw! Geweldig kleurtje. Zou ook wel een favoriet van me kunnen zijn :D

  x Aurélie

 • Echt een mooi lakje!Top kleurtje voor de lente en zomer :). Twee laagjes vind ik nog wel prima, sommige lakjes hebben wel eens 3 of 4 laagjes nodig.

 • Wat een prachtig kleurtje zeg, ik ben ook echt dol op Essie!

 • Wat een prachtig lentekleurtje!

 • Ik vind de dekking net nog wel meevallen als je maar twee laagjes gebruikt hebt! :-) Mooi kleurtje ook! :-)