Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essie – French Affair + OPI – Polka.com

Jullie konden in een vorig artikel al lezen dat ik bij Beautybay een aantal lakjes gekocht had..oa. OPI – Couture de Minnie (review) mini-setje en ook Essie – French Affair en uit de Euro Centrale lijn van OPI – Polka.com.

Die laatste 2 laat ik jullie vandaag zien!  French Affair stond al een tijdje op mijn wishlist.. blijkbaar een kleurtje dat niet overal meer verkrijgbaar is. Bij Beautybay vond ik het gelukkig wel.. jeej! OPI – Polka.com is een confetti top coat met veel kleurtjes!

Essie - French Affair + OPI - Polka.com

Essie – French Affair

Essie - French Affair + OPI - Polka.com

OPI – Polka.com

Essie - French Affair + OPI - Polka.com Essie - French Affair + OPI - Polka.com

Ik draag hier 2 laagjes French Affair.. 1 laagje Polka.com

Ondanks dat ik French Affair echt een prachtig kleurtje vind (één van mijn favorieten op dit moment) vond ik het lakken niet zo evident aangezien dit lakje in strepen trekt! Spijtig, maar het valt niet super hard op.. Polka.com is een mooie confetti top coat die met veel kleuren te combineren valt.

XOXO
Eefje

 • Ik vind het een hele mooie combi!
  Alleen die glitters er terug af krijgen daar kijk ik tegenop :)

 • Lakje van Essie is echt super mooi, gelukkig zie je het inderdaad niet goed dat hij streperig is :)

 • Heel leuk met zo 1 accentnagel!

 • Leuke, frisse combinatie! :)

 • Heel mooi!

 • Mooie combinatie! :D

 • die OPI lak is echt zo mooi!

 • wat een schattig opi lakje, mooie kleurtje ook van essie trouwens

 • French Affair is heel leuk!

  XO

 • Prachtige combi! Polka.com is zo mooi!