Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence XXXL Shine Lipgloss – Review door Petra

Zoals jullie weten geef ik elke maand een Beautytalk box weg aan één van mijn trouwe lezers.. één van de voorwaarden om zo’n box te winnen is dat jullie mij een review bezorgen over je favoriete product uit de box.

Winnares Petra schreef een uitgebreide review over de Essence XXXL Shine Lipgloss.

Essence XXXL Shine Lipgloss - Review door Petra

Alweer enige tijd terug kreeg ik van Eefje van Beautytalk.be een heel leuk mailtje. Ik was namelijk de geluksvogel die de beautytalkbox 2 bij haar had gewonnen. Een van de voorwaarden om deel te kunnen nemen aan deze maandelijkse actie, was de belofte om één van de producten uit de box te reviewen en het artikel hierover aan haar te mailen. Zodat zij de review kon gebruiken en het een soort van gastblog werd op beautytalk.be. Natuurlijk vond ik dit echt super leuk en na enig twijfelen besloot ik de Essence XXXL shine lipgloss, te testen en te laten zien.

Ben je net zo nieuwsgierig naar deze lipgloss als ik was? Leuk, want blijf dan nog even meelezen en kijken naar dit product. Mijn keuze viel op deze lipgloss, om voor mij 2 redenen. Als eerste ben ik geen Lipgloss dame en als 2 zijn Nude tinten, tinten die ik zelden tot nooit draag. Ik vind het leuk om producten uit te proberen waar ik zo goed als onbekend mee ben…Dat is met dit product zeker het geval.

Volgens Essence, zijn de XXXL Shine lipglossjes, prachtig glanzend, tijdloos, trendy, licht op je lippen en geven ze je lippen een mooie verzorgde look….En dat zijn toch dingen waar menig vrouw zich graag in herkent.

De verpakking is vrij simpel. Hij is van transparant plastic met zilverkleurige accenten. Hij heeft een zilverkleurige schroefdop. Zelf vind ik het altijd wel erg leuk als er zilveren accenten op een verpakking aanwezig zijn. Zeker in de combinatie met roze of roodtinten..

Essence XXXL Shine Lipgloss - Review door Petra

Ook op de achterzijde staat wat informatie vermeld in zilverkleurige opgedrukte lettertjes. Helaas staat er geen lijstje met ingrediënten op, maar die kun je wel terug vinden op de website van Essence. De lipgloss heeft een inhoud van 5 ml. Tevens vind je een pictogram op de achterzijde waaruit je op kunt maken dat hij 24 maanden na openen houdbaar is…

De lipgloss heeft een smalle sponsapplicator. Hij geurt erg lekker,een beetje zoetig en in de verte ruik ik een kruising van geuren die lijken op aardbeien en/of frambozen. Hij ruikt erg lekker.

Essence XXXL Shine Lipgloss - Review door Petra

De kleur vind ik erg mooi en subtiel. Hij overtreft mijn verwachting behoorlijk door zijn glans en kleur.
Tja en dan natuurlijk de lipgloss op mijn lippen…

Essence XXXL Shine Lipgloss - Review door Petra

Hij brengt erg prettig aan, is zacht van structuur en sneert erg fijn uit. De glans is duidelijk aanwezig zonder dat ik het storend vind. De lipgloss kleeft niet op mjjn lippen en dat is een heel groot pluspunt. Je hebt hierdoor zeker niet een onaangenaam gevoel wat je wel eens kunt hebben bij lipgloss.

Essence XXXL Shine Lipgloss - Review door Petra

Jammer genoeg is hij na het eten van een paar broodjes en het drinken van een kopje thee niet meer zichtbaar aanwezig op mijn lippen..Toch vind ik het niet vervelend om een nieuw laagje aan te brengen op mijn lippen. Deze lipgloss ga ik zeker wat vaker dragen. De kleur bevalt mij prima zo aan het begin van deze lente. Ook de structuur van de lipgloss vind ik echt fantastisch fijn om te dragen…

Deze lipgloss heb ik ontvangen van Eefje van Beautytalk.be. En was een onderdeel van haar 2e Beautytalk box actie! Dank je wel, ik ben er erg blij mee en heb veel plezier beleefd aan het maken van dit artikel!

Deze Nude kiss Lipgloss is te koop bij de drogisterijen die Essence Cosmetica verkopen.
De prijs van deze XXXL lipgloss, Nude Kiss is erg leuk en betaalbaar, hij kost namelijk €1,89…

  • Dat is een mooi kleurtje

  • Wat leuk om Petra hier te zien! Ik ben zelf geen gloss fan, maar het staat goed!

  • Wauww prachtig kleurtje <3
    Staat je erg mooi Petra, essence Lipglosses zijn mijn favoriet & ze kleven inderdaad niet!
    X

  • Ik ben echt heel erg blij met deze lipgloss, …nogmaals dank je wel!