Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence – The Little X-Mas Factory

Ik durf dit bijna niet te publiceren, maar ja echt.. het eerste ‘kerst’ persbericht kreeg ik al enkele weken terug! Bewust heb ik het nog even uitgesteld.. maar wie toch nieuwsgierig is naar de kerst trend edition van essence kan nu even verder lezen..

Essence - The Little X-Mas Factory

Lieve Kerstman! essence heeft alle verlanglijstjes voor Kerst ontvangen en de hardwerkende Kerst-elfjes zijn druk bezig met het selecteren van de perfecte geschenken. Het resultaat is de nieuwe trend edition ‘the little x-mas factory’, verkrijgbaar van eind november tot en met december 2016, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met mooi roze. De absolute ‘x-musthaves’ zijn het oogschaduwpalet, twee mini handcrèmes met échte Kerstgeuren en de glinsterende sterren. Lieve Kerstgroeten van essence!

Essence - The Little X-Mas Factory
essence the little x-mas factory – eyeshadow palette
Wegsmelten! Dit oogschaduwpalet met vijf glinsterende kleuren zorgt voor verbluffende oog make-upstijlen. Het patroon op de poeders laat je hart zeker smelten! Verkrijgbaar in 01 north pole express delivery.
Consumentenadviesprijs: €3,99.

Essence - The Little X-Mas Factory
Copyright by PerfettoME.RU

essence the little x-mas factory – liquid gold eyeliner
Gouden tijden. De vloeibare eyeliner met een lange applicator creëert een mooi goud lijntje voor een glamourous look. Verkrijgbaar in 01 ho-ho-ho. Consumentenadviesprijs: €2,89.

Essence - The Little X-Mas Factory
essence the little x-mas factory – liptint
Under the mistletoe! Deze tint kleurt de lippen in prachtig fel roze en blijft de gehele Kerstavond mooi. Verkrijgbaar in 01 all i want for x-mas is you. Consumentenadviesprijs: €2,99.

Essence - The Little X-Mas Factory
essence the little x-mas factory – 2in1 core concealer
Zo mooi als een elfje! Een elf-achtige tint is geen probleem dankzij deze concealer. De transparante kern egaliseert oneffenheden, terwijl de tint de onzuiverheden van de huid bedekt. Verkrijgbaar in 01 elf-approved! Consumentenadviesprijs: €2,89.

Essence - The Little X-Mas Factory
essence the little x-mas factory – contouring palette
Fabulous gezicht. Dit palet bevat een donkere kleur voor schaduweffecten en een highlighter om de juiste delen te accentueren. Een extra cadeautje: de poeder heeft een mooi dessin. Verkrijgbaar in 01 elf yourself! Consumentenadviesprijs: €3,39.

Essence - The Little X-Mas Factory
essence the little x-mas factory – nail polish
Kerstkleuren. Goud met een folie-effect, wit met een lichte glans evenals roze en dennengroen zonder effect zijn de favorieten van de Kerstman! Verkrijgbaar in 01 i still believe in santa clause, 02 let’s take an elfie, 03 santa baby en 04 meet me under the mistletoe. Consumentenadviesprijs: €1,99.

Essence - The Little X-Mas Factory

essence the little x-mas factory – nail jewelry sticker
Bling-bling! De stickers geven je nagels een mooi gouden randje waarmee ze worden omgetoverd in echte juweeltjes! Verkrijgbaar in 01 santa’s back in town! Consumentenadviesprijs: €3,59.

Essence - The Little X-Mas Factory

essence the little x-mas factory – super rich mini hand cream
Heerlijk verzorgend. Deze twee handcrèmes verrijkt met vanille en cookie geur zijn verkrijgbaar in een handig mini-formaat om de handen van alle hardwerkende Kerst-hulpjes te verzorgen. Verkrijgbaar in 01 holiday hugs… en 02… and mistletoe kisses. Consumentenadviesprijs: €1,59.

Essence - The Little X-Mas Factory

essence the little x-mas factory – eau de toilette
Ruiken naar x-mas. Deze warme, zoete geur doet denken aan de winterse sfeer van gezellige en mooi ingerichte kerstmarkten. Verrijkt met chocolade, cranberry en nectarine in de topnoot, fresia en pioenen in de middennoot en karamel, vanille en tonkaboon in de basisnoot.
Verkrijgbaar in 30 ml, 01 it’s magic. Consumentenadviesprijs: €4,99.

essence “the little x-mas factory” is van eind november tot en met december 2016 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Ben jij stiekem ook al aan het aftellen?

Liefs,

Eefje