Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence: The Gel Nail Polish – Sweet as Candy

Ook al is de houdbaarheid niet zo heel lang (3 à 4 dagen), en toch ben ik momenteel helemaal verkocht aan The Gel Nail Polish van Essence. Ik kocht de voorbije weken een aantal lakjes in het kruidvat en vandaag toon ik jullie Sweet as Candy. Een zachtroze nude kleurtje die nog een deeltje van je natuurlijke nagel laat zien. Persoonlijk vind ik zo’n licht kleurtje erg mooi in de zomer. Ik heb het gevoel van gelakte en verzorgde nagels, zonder schreeuwerige en felle kleuren. Heel mooi als je outfit al heel erg kleurrijk is om je nagels een subtiel kleurtje te geven..

Essence: The Gel Nail Polish – Sweet as Candy:

Essence: The Gel Nail Polish - Sweet as Candy

Essence: The Gel Nail Polish - Sweet as Candy

Essence: The Gel Nail Polish - Sweet as Candy

Essence: The Gel Nail Polish – Sweet as Candy – Swatch

Essence: The Gel Nail Polish - Sweet as Candy Essence: The Gel Nail Polish - Sweet as Candy

Zoals ik al zei, de houdbaarheid is niet top.. maar het aanbod in kleuren is zeer groot. De flesjes bevatten 8ml nagellak. En over de prijs valt al zeker niet te zeuren!

Essence – The Gel Nail Polish – Sweet as Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,69

Liefs,

Eefje

  • Wat een lief kleurtje zeg! Ik vind Essence steeds leuker worden!

  • ik vind het wel een super lief kleurtje
    spijtig van de houdbaarheid

    liefs
    Karlien

  • wat een mooi zacht tintje….het ziet er mooi uit, zelf ben ik best wel gek op de Essence lakjes, ik vind ze erg fijn in gebruik

  • Dat kleurtje staat wel goed bij je huid