Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence – The Gel Nail Polish – Mandarine Bay

Gel nagellak zonder uv-lamp is hip momenteel. We willen allemaal mooie glanzende nagels die lang blijven zitten zonder gedoe met lange droogtijden en machientjes.

Essence bracht The Gel Nail Polish uit met maar liefst keuze uit 46 kleurtjes. In de Beautybox van enkele maanden terug zat het kleurtje ‘Mandarine Bay‘ een koraal rood, oranje kleurtje met een gelfinish.

Mandarine Bay is een vrij fel oranje kleur dat prachtig staat bij zongebruinde handen. Je kan de The Gel Nail Polish afwerken met een gel top coat uit het Essence gamma, met een gel top coat van een ander merk of met een gewone top coat. Ik koos voor de 2de optie. Ik heb al enkele maanden een gel top coat van Sally Hansen.

Essence - The Gel Nail Polish - Mandarine Bay

Essence - The Gel Nail Polish - Mandarine Bay

Essence - The Gel Nail Polish - Mandarine Bay

Essence - The Gel Nail Polish - Mandarine Bay

Essence The Gel Nail Polish – Mandarine Bay is vrij dik en stroperig maar lakt zeer makkelijk mede door het brede kwastje en de gel nagellak dekt al na één laagje. Ik doe zoals gewoonlijk 2 laagjes op mijn nagels en ik werk af zoals hierboven eerder vermeld met een gel top coat van Sally Hansen.

De glans van The Gel Nail Polish is werkelijk prachtig en mijn nagels zien er inderdaad uit alsof er echt gel op geplaatst is. De droogtijd is ook super en ik kan algauw de deur uit!

Essence - The Gel Nail Polish - Mandarine Bay
Essence – The Gel Nail Polish – Mandarine Bay – swatch

De houdbaarheid vind ik iets tegenvallen, ik had de dag zelf al een chip aan de nagel van mijn ringvinger (dat is echt wel heel vlug). Ik heb die even geretoucheerd, maar de dag erna kreeg ik al meerdere chips aan de andere nagels. Toch wel jammer, omdat het merk reclame maakt voor een ‘langhoudende’ gel nagellak.

Maar voor de budgetprijs van €1,69 mag ik natuurlijk niet klagen.. ik ben van plan om nog meerdere kleurtje aan te kopen, want de glanzende finish is echt prachtig!

De Essence The Gel Nail Polish is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost € 1,69 per stuk.

Heb jij The Gel Nail Polish van Essence al geprobeerd.

Liefs,

Eefje

  • Jammer dat het niet echt langhoudend is! Maar voor die prijs is het een leuk kleurtje! :)

  • Dat is een mooi zomerkleurtje zeg :)

  • de kleur vind ik wel heel erg vrolijk…zelf heb ik een groot aantal lakken van de ” gellook ” en deze bevallen mij best wel goed …

  • mooi kleurtje, alleen jammer van de houdbaarheid :)
    X

  • Prachtig kleurtje! Ik heb ze ook geprobeerd, maar bij mij blijft het ook niet zo lang zitten helaas! X