Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence – Midnight Masquerade

De klok slaat middernacht! Met de nieuwe trend edition ‘midnight masquerade’, nodigt essence je uit op een buitengewoon gemaskerd bal in oktober 2016. Producten in mysterieuze kleuren zoals rood, zwart en lavendel zorgen voor een mystieke uitstraling. De sterren van de nacht zijn de twee duo ombre lipsticks, oogschaduw met een ‘folie-effect’ en een zwarte oogschaduwbasis die ook kan worden gebruikt als kajal. Het adembenemende versiermasker zorgt voor een bijzonder mysterieuze look. Ontmoet mij @midnight- met essence!
Essence - Midnight Masquerade

Essence - Midnight Masquerade
essence midnight masquerade – effect oogschaduw
Donkere schaduwen! De oogschaduw in koper, middernacht blauw en violet zijn gebaseerd op de zwartmetallic pigmenten om een vernieuwend ‘folie-effect’ te creëren. Verkrijgbaar in 01 keep your midnight secret, 02 spooktacular night and 03 witching you were here. ?Consumentenadviesprijs: €2,89.

Essence - Midnight Masquerade
essence midnight masquerade – 2in1 intensifying base & smokey kajal
Heksen zijn welkom. Deze zwarte oogschaduwbasis in penvorm zorgt voor een intens effect en donkere kleuren. Daarnaast blijft de oogschaduwbasis gedurende de hele dag zitten. De basis kan ook worden gebruikt als kajal voor waterproof smokey eyes stijlen. Verkrijgbaar in 01 zombies not allowed.
Consumentenadviesprijs: € 2,39.

Essence - Midnight Masquerade

essence midnight masquerade – valse wimpers
Batgirl ogen! Deze bat-wimpers zorgen voor een extravagante look! Herbruikbaar en inclusief lijm. Verkrijgbaar in 01 the dark night rises. Consumentenadviesprijs: €2,99.

Essence - Midnight Masquerade
essence midnight masquerade – duo ombré lipstick
Donker ombré. De lippen worden omlijst met de zwarte lipliner en dan gekleurd- met de vloeistof. De lipstick heeft een matte textuur in rood of donkerrood waarmee je trendy ombre lippen creëert. Verkrijgbaar in 01 dance till dawn en 02 bloody marry me.
Consumentenadviesprijs: €2,99.

Essence - Midnight Masquerade
essence midnight masquerade – vloeibare highlighter
Glow voor de nacht! Deze vloeibare highlighter geeft het gezicht en lichaam een subtiele glinstering. Verkrijgbaar in 01 sitting, waiting, witching. Consumentenadviesprijs:€2,39.

Essence - Midnight Masquerade
essence midnight masquerade – nagellakjes
Middernacht manicure. Twee rode tinten met een semi-matte latex, een donkerblauwe en zwarte tint met een multi-chroom glitter effect zijn de must-have nagellakjes op het gemaskerd bal. Verkrijgbaar in 01 meet me midnight, 02 black cats wanted, 03 a vampire kissed my neck en 04 the walking red. Consumentenadviesprijs: €1,99.

Essence - Midnight Masquerade
essence midnight masquerade – nagel & nagelriem tattoos
Spookachtige nagels: dankzij deze spannende tatoeages voor de nagels en nagelriemen! De tattoos zijn gemakkelijk aan te brengen zonder water. Verkrijgbaar in 01 party at the haunted house. Consumentenadviesprijs: €1,59.

Essence - Midnight Masquerade
essence midnight masquerade – ornament mask
Bewaar je geheimen! Het masker van zachte stof met een decoratieve stijl geeft elk meisje een geheimzinnige en dramatische look. Geschikt voor alle gezichtsvormen. Verkrijgbaar in 01 from mask till dawn. Consumentenadviesprijs: €3,59

essence “midnight masquerade” is verkrijgbaar in oktober 2016* bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs,

Eefje

 • Leuk thema.

 • Hilde Janbroers-stolk

  Zitten echt mooie producten tussen!

 • toch wel een paar leuke spulletjes

 • chucky1012

  Wauw prachtige nagellakjes etc…..

 • De nagellakjes en highlighter trekken mijn aandacht het meest! :-)
  De rest vind ik super mooi en origineel, maar niks voor mij.