Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence – Metal Glam – Highlighter

Alweer een highlighter extra in mijn make-up lade.. dit keer één van EssenceMetal Glam – Deze witgouden highlighter sprak me onmiddellijk aan in het Essence schap in de winkel. Het doosje is niks speciaals, ziet er eerder wat cheap uit, maar het is de inhoud dat telt! En die inhoud is fantastisch!

Essence - Metal Glam - Highlighter

Essence - Metal Glam - Highlighter

Essence - Metal Glam - Highlighter

Wat een glans! De highlighter is zeer goed gepigmenteerd, heeft geen fall out en blijft een hele dag zitten! Normaal gebruik ik de vloeibare highlighter van e.l.f, ook een toppertje! Maar deze gebruik ik de laatste tijd meer en meer!

Voor de prijs hoef je het niet te laten, deze highlighter kost je €2,99 en is te koop in het Kruidvat!

XOXO
Eefje

 • Mooi!! Zier er goed uit zeg! Ik ben dol op highlighters..

 • Hij ziet er mega pretty uit, mooie highlighter!

 • Ziet er mooi uit, helaas hier nog niet gezien…

 • Shani

  Geeft echt wel een mooi resultaat, ik heb hem zelf ook nog niet opgemerkt.

 • Wauw mooie glans heeft deze highlighter!

 • Hij is inderdaad mooi!

 • Wat een mooie highlighter! Zou hem ook aanschaffen, alleen heb ik er al veel te veel.

 • Deze collectie is in de Kruidvat bij mij in het dorp nog niet te koop, sowieso draag ik eigenlijk niet zoveel highlighter. :)

 • Ik gebruik die van E.l.f. ook in een tubetje maar vind soms een poeder toch wel fijner dus dit wordt mijn volgende highlighter!

 • Amai ja, glanzen doet hij absoluut :-) Leuk voor de feesten.

 • Erg mooi!

 • Hij is mooi zeg! Ik hou wel van een shimmery highlighter!

 • Wauw, ziet er mooi uit! Ik ga deze ook eens proberen.

 • Wauw wat een toppertje!

 • Mooie glans zeg! Ik heb er nu een van MUA waar ik erg blij mee ben maar deze ga ik zeker een keertje meenemen,
  X

 • Ziet er goed uit

 • Ziet er heel goed uit! Xx

 • Wauw, wat een mooie highlighter! Die glans!

 • persoonlijk vond ik hem in de winkel iets te subtiel