Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

essence – Me & My Umbrella

Het regent, het regent…! In september en oktober 2016 maakt essence een heerlijke herfstwandeling in de regen met de nieuwste trend edition ‘me & my umbrella‘. Want in het herfstseizoen zijn paraplu’s en een selectie van de fijnste beauty producten in de it-colours Rosewood, Camel en Grey, natuurlijk de absolute must-haves! Onder de favorieten natuurlijk de matte lipsticks met een intensieve dekking in rosewood en dark red en de nagellakjes met een cool ‘rain boots’- effect. Laat de herfst maar komen – met essence!

essence - Me & My Umbrella

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrella – matte oogschaduw
Under my umbrella! Twee matte oogschaduws in vanilla en grey met een fluweelachtige, zachte textuur om long-lasting looks te creëren. Verkrijgbaar in 01 Be your own rainbow en 01 Take me to the clouds – € 1,99.

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrella – wenkbrauw shaper
Rainb(r)ows. De oogschaduwpoeder, voorzien van een innovatieve sponsapplicator, zorgt moeiteloos voor mooie en perfect gedefinieerde wenkbrauwen. Kies uit één van de twee tinten: voor blondines en brunettes. Verbruikbaar in 01 Brighter than sunshine en 02 Walking on the rainbow. – € 2,59.

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrella – matte lipstick
On cloud nine! Rosewood en dark red toveren een intense look met matte verleidelijke lippen als finishing touch tevoorschijn. Verkrijgbaar in 01 Crazy autumn love en 01 I ? rainy days – € 2,39.

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrella – blush
Hella harvest! De Rosé blush met een coole ” you can stand under my umbrelle”-preeg geeft iedere huidtint een frisse en gezonde touch – € 3,39.

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrella – mini contouring set
BeautyFALL. De contour-set bevat twee mini potloodjes met een creme-textuur – elk met een highlighter en een contour-kleur. Met de bijgevoegde stap-voor-stap instructies is een perfect resultaat gegarandeerd. Verkrijgbaar in 01 Let a smile be your umbrella on a rainy day – € 2,99.

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrella – contouring brush
Rainy days. De speciale vorm van dit borsteltje is perfect om zowel creme- als poedertexturen te vermengen. Verkrijgbaar in 01 I like people who smile when it’s raining – € 2,99.

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrella – rain boots nagellak
Gumboots-Look! Je kunt kiezen uit nagellakjes met een semi-matte finish in vanilla, grey-green, rosewood en dark red met ” rain boots”-effect. Verkrijgbaar in 01 Crazy autumn love, 02 I ? rainy, 03 Take me to the clouds en 04 I have my pocket full of sunshine – € 1,99.

essence - Me & My Umbrella
essence me & my umbrellla – nagelstickers
Autumn leaves & Co. Creëer de leukste herfstdesigns, bijvoorbeeld parapluutjes, herfstblaadjes of wolkjes, met de praktische nagelstickers. Verkrijgbaar in 01 Happiness is…sharing my umbrella with you – € 1,39.

essence ‘me & my umbrella’ is verkrijgbaar vanaf eind september en oktober 2016

Liefs,

Eefje

  • Die collectie was vandaag ook wel erg toepasselijk.. wat een herfstweer! :)

  • Hilde Janbroers-stolk

    Ik vind die blush echt geweldig leuk!!

  • Het contouring setje met de jumbo potloden lijkt mij erg handig