Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Essence – I want Candy

Snoepjestijd! Vanaf eind juni tot eind juli 2017 lanceert essence in samenwerking met Chupa Chups® de trend edition “i want candy”: de leukste beauty-items met de onweerstaanbare geur van de Chupa Chups® bestsellers. Om in snoepjesgeuren en -kleuren van de zomer te genieten!

Essence - I want Candy

Scented Body Splash
Deze bodyspray geeft je direct een frisse boost en laat een prettige perzikgeur achter op de huid. Consumentenadviesprijs: € 2,99.

Essence - I want Candy

Blush Brush
Deze kwast is ideaal voor het aanbrengen en uitwerken van je blusher. Consumentenadviesprijs: € 2,89

Essence - I want Candy

Scented Blush shimmer Pearls
Met deze blushparels in perfect op elkaar afgestemde tinten, creëer je een geurig roze accent met een fantastische glans. Consumentenadviesprijs: € 3,59

Essence - I want Candy

Scented Hair Brush
Deze unieke mini-haarborstel met colageurtje én een spiegeltje ziet eruit als een mega Chupa Chups® lolly! Consumentenadviesprijs: € 2,99.

Essence - I want Candy

Scented Eyeshadow Palette
De vier trendy tinten met verschillende effecten hebben de geur van aardbeien. Voor een vrolijke zomerlook! Consumentenadviesprijs: € 2,99.

Essence - I want Candy

Lolly Dots Eyeliner
Een diepzwarte eyeliner pen met een supermooie tip, voor een fantastisch lijnenspel rond het oog. Consumentenadviesprijs: € 1,99.

Essence - I want Candy

Scented Lipgloss Palette
Vier lipglosses in snoepkleurtjes voor een zonnig accent op je lippen. Met een verrukkelijke kersengeur! Stylish palet met spiegeltje en kwastje. Consumentenadviesprijs: € 3,59.

Essence - I want Candy

Scented Nail Scrub
De milde nail scrub met ijsjes-look en de geur van aardbeienijs is ook supercute als cadeautje! Consumentenadviesprijs: € 1,99. 01 sweet sugar shock

Essence - I want CandyScented Top Coat
Deze top coat met de geur van perzik geeft elke nagellak een fijne parelglans. In combinatie met de geurende nagellakjes creëer je zelf nieuwe geuren! Consumentenadviesprijs: €1,59.
Scented Nail Polish
Lakjes in roze, blauw en mint met de geur van aardbei, cola en watermeloen voor trendy zomernagels! Consumentenadviesprijs: € 1,59

Essence - I want Candy

Scented Nail Stickers
Superleuke figuurtjes met een colageurtje geven jouw manicure een unieke touch. Consumentenadviesprijs: € 1,39.

Ik kreeg enkele make-up items opgestuurd en er zal binnenkort een review verschijnen..

Liefs,

Eefje