Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Esprit Herfst/Winter Wishlist

Om één of andere reden ben ik het merk Esprit uit het oog verloren, maar toen ik een aantal weken terug even na het werk de stad inging was ik aangenaam verrast door de prachtige herfst/winter collectie! En wat me vooral opviel is de toch wel enorm uitgebreide collectie! Tegenwoordig biedt het merk naast kleding ook lifestyle- en sportcollecties aan voor dames en heren, is er een uitgebreide kindercollectie en ook voor goede basics en lingerie zit je goed bij Esprit! Thuisgekomen ben ik dan even gaan surfen op de site van Esprit en al gauw was mijn mandje goed gevuld! Momenteel zit ik een beetje in het midden van een kledingcrisis (meer daarover volgt in andere blogjes).. en ik had het gevoel dat ik bij Esprit toch wel vlotjes vond wat ik zocht! Wat resulteerde in een leuke wishlist voor de komende herfst en wintermaandjes!

Esprit Herfst/Winter Wishlist

Esprit Herfst/Winter Wishlist

Mantel met XL kraag – Mantel met kap

Esprit Herfst/Winter Wishlist

Blouse met paisley print – Blouse groen

Esprit Herfst/Winter Wishlist

Jurkje met lederlook – Jurkje in suede

Uit ervaring weet ik dat de kledij van Esprit tamelijk ruim zit, ik heb sowieso al een kleine maat dus een pluspunt is dat de meeste items ook verkrijgbaar zijn vanaf maat 32 of XS! Blij dat ik Esprit terug (her)ontdekt heb, en nog blijer dat mijn verjaardag, kerst en nieuwjaar voor de deur staat.. Dus wie weet verschijnt er wel een item van mijn wishlist in mijn dressing :)

Liefs,

Eefje