Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Escada Celebrate N.O.W.

De geur van een parfum omschrijven vind ik één van de moeilijkste opdrachten die er bestaat. Maar laat ik toch maar proberen want ik heb een weer pareltje tussen mijn parfum collectie staan dat de moeite is om hier een plaatsje te krijgen.. ESCADA CELEBRATE N.O.W. is de nieuwste aanwinst.

Eerst en vooral, hoe mooi is deze flacon.. very Instagram Proof als je het mij vraagt! De roze accenten en de doorschijnende fles maken het zeer vrouwelijk maar toch niet te girly.
De Braziliaanse kunstenares Valeria Nascimento, die bekend staat om haar keramiekinstallaties, haalde inspiratie uit haar kenmerkende bloemvormen toen ze, als object d’art, de verfijnde luchtlantaarns bedacht die de flacon versieren.

Escada Celebrate N.O.W.

Escada Celebrate N.O.W.

Escada Celebrate N.O.W.

Escada Celebrate N.O.W.

Escada Celebrate N.O.W.

Escada Celebrate N.O.W.

Topnoot: gember
Hartnoten: magnolia
Basisnoten: kaneel, vanille, tonkaboon

Escada Celebrate N.O.W. staat voor passie en durf, de twee typische kenmerken van het Escada. Een viering van de vrouwelijke moed, van de vrouwelijke veerkracht, van de vrouwelijke overtuiging. Voor vrouwen die weten dat positiviteit een perspectief is, is Celebrate N.O.W. net zo zelfverzekerd en authentiek als zij zelf zijn.

Als ik de geur moet omschrijven dan ga ik voor een zoete, fruitige geur, lichte geur en vrouwelijke geur die mij meteen heeft overtuigd. Ik draag de geur vooral overdag omdat ik ’s avonds graag een iets zwaardere geur draag.
Als je nog opzoek bent naar een geurtje voor de tijdens de feestdagen dan is deze Escada Celebrate N.O.W. zeker de moeite om even te ruiken in de parfumerie.

Escada Celebrate N.O.W.is verkrijgbaar bij Planet Parfum en ICI Paris XL, ook bij bol.com verkopen ze dit heerlijk parfum!

Escada celebrate N.O.W.
Eau de Parfum 30 ml – €45,00
Eau de Parfum 50 ml – €63,00
Eau de Parfum 80 ml – €79,00
Perfumed Body Lotion 150 ml – €25

Liefs,

Eefje