Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

EOS Christmas LE

All I want for Christmas are smooth lips and a soft skin!
Kerstmis is hét ultieme moment om jezelf en je naasten goed te verwennen. En hoe kan dat nou beter dan met heerlijke verzorgingsproducten. Speciaal voor de gezelligste periode van het jaar lanceert EOS vijf bijzondere, Limited Edition, geschenksets die zullen resulteren in blije gezichten, zachte lippen en een verzorgde huid.

EOS Christmas LE

Tijdens de wintermaanden hebben onze lippen wat extra verzorging nodig. Met het koude weer en de constante wisseling van temperaturen hebben veel mensen last van rode of droge lippen. Een tikkeltje meer aandacht voor de lippen is dan ook zeker op z’n plek. De EOS lippenbalsems zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen, mineralen en gluten. De balsems maken de lippen heerlijk zacht en hydrateren voldoende voor een verzorgend en glanzend resultaat. Deze kerst lanceert EOS een geschenkset met drie nieuwe smaken. Ook nieuw voor Nederland is de Visibly Soft range; een nieuwe categorie van de lippenbalsem die de lippen niet alleen zachter laat aanvoelen maar dit ook zichtbaar maakt!

EOS Christmas LE

EOS Holiday Lip Trio
De EOS Holiday Lip Trio zit vol nieuwe lippenbalsems. Dit gelimiteerde set bevat twee nieuwe smaken van de klassieke lippenbalsem: Passionfruit & Wildberry. Daarnaast bevat de set een lippenbalsem in de range Visibly Soft; de lippenbalsem bevat meer shea butter, verzorgende oliën en vitamine C en E voor zichtbaar zachtere lippen. Je lippen voelen niet alleen zachter aan, maar zien er ook glanzender en verzorgder uit.

Visibly Soft Honey Apple, Passionfruit, Wildberry
Adviesverkoopprijs: €17,85

EOS Christmas LE

Holiday Edition EOS Vanilla Bean
De Holiday Edition EOS Vanilla Bean combineert pure, verfrissende hydratatie met de zoete smaak van verse vanille. Alsof je een heerlijk vanille koekje eet! Speciaal voor de feestdagen lanceert eos tijdelijk de meest populaire kerstsmaak, voor dat extra beetje genot in aanloop naar de heerlijke kerstgerechten en toetjes.

Vanilla Bean
Adviesverkoopprijs: €5,95

EOS Christmas LE

EOS Christmas LE

EOS Christmas LE

Met het motto “Happiness from head to toe” in gedachte, brengt EOS een drietal gelimiteerde geschenkpakketten op de Nederlandse markt bestaande uit een Visibly Soft lippenbalsem, een hand lotion en een body lotion. Wereldwijd introduceert EOS deze kerst drie nieuwe producten om verzorging te vieren: Cucumber Lipbalm, Delicate Petals Hand Lotion en Cucumber Body Lotion. De Visibly Soft lippenbalsem is een compleet nieuwe categorie lippenbalsem die niet alleen de lippen voedt, maar de lippen er ook een stuk gehydrateerder uit laat zien. De handlotions zijn dé nieuwe musthaves vanwege hun leuke verpakking en heerlijke substanties. De bodylotions zijn een verwenning voor lichaam en geest. De niet-vettige formule zorgt voor een snelle absorbatie en geeft de huid een frisse en gezonde uitstraling. Precies wat we willen voor de feestdagen!
?

?Berry Blossom Hand Lotion, Berry Blossom Body Lotion Visibly Soft Coconut Milk Lipbalm
Cucumber Hand Lotion, Cucumber Body Lotion Visibly Soft Cucumber Melon Lipbalm
Delicate Petals Hand Lotion, Delicate Petals Body Lotion Visibly Soft Blackberry Nectar Lipbalm
Adviesverkoopprijs: €18,79

Liefs,

Eefje