Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Eerste Lente Outfit van 2014 – Michael Kors

Het voorbije weekend was zalig! De zon deed haar best om ons allemaal te voorzien van de nodige portie vitamine D.. en een goed humeur! Want geef toe, een zonnig weekend zorgt voor veel lachende gezichten en goedgehumeurde mensen :)
In mijn dressing hangt nog voornamelijk winterkledij, maar sinds dit weekend kriebelt het om de grote winter/zomer wissel te doen..dit doe ik zeer binnenkort :)
Mijn handtas heeft de winter/zomer wissel al ondergaan..Ik koos uiteraard voor mijn nieuwe Michael Kors handtas. Shoplog lees je hier.

Eerste Lente Outfit van 2014 - Michael Kors

Wij gingen dit weekend 2 dagen naar zee.. perfect voor wat outfit foto’s!

Eerste Lente Outfit van 2014 - Michael Kors

Eerste Lente Outfit van 2014 - Michael Kors

Eerste Lente Outfit van 2014 - Michael Kors

I’m wearing..

Truitje – WE
Jeans – Mango
Enkellaarsjes – Maury (Knokke)
Armband – Swarovski
Handtas – Michael Kors
Zonnebril – Michael Kors
Oorbellen – I Am

Had jij ook al een lente-outfit aan dit weekend?

XOXO
Eefje

  • Ik vind de roze kleur van je shirt heel mooi staan op die jeans :)

  • Wat een leuke lente-outfit, helemaal mijn stijl! Ik heb vandaag mijn nieuwe schoenen binnen gekregen, en heb vorige week twee leuke jasjes voor het voorjaar gekocht. Dus ja, ik ben ook langzaamaan aan het overschakelen op ‘lente’ in mijn kast :-)

  • Dat roze staat je inderdaad goed!

  • Staat je prachtig! :D Oh en zalig dat je naar de zee bent geweest. Het is eigenlijk echt niet ver en toch geraak ik daar bijna nooit!

  • Ik vind je trui erg mooi! :-) Leuk kleurtje!

  • Wat een leuke outfit! Ik zie mezelf er zeker in lopen :-)