Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Duivels Mooie Fans scoren bij Kruidvat + Giveaway!

Ja ok, ik woon in Nederland maar ik ben en blijf Belg natuurlijk en daarom supporter ik mee voor onze Rode Duivels tijdens het WK en dat doe ik met de Red Devil make-up van Kruidvat! Ik kreeg een pakketje opgestuurd met allemaal make-up goodies in de Belgische kleuren, zwart, geel, rood 🇧🇪. Het make-up pakket bevat allemaal make-up van Catrice en Essence, dé budget make-up verkrijgbaar bij Kruidvat. De Red Devil items liggen trouwens vanaf 9/6 in de winkel!

Duivels Mooie Fans scoren bij Kruidvat + Giveaway!

Duivels Mooie Fans scoren bij Kruidvat + Giveaway!

Mijn Red Devil look is alvast klaar! Ik ben klaar om te supporteren, samen met mijn echtgenoot, een grote zak chips en some cava (om de goede afloop te vieren natuurlijk)!!

Ik vind het nu natuurlijk wel jammer dat ik de nagellakjes niet kan gebruiken want ik heb sinds 2 weken opnieuw gelnagels.. maar misschien lak ik mijn teennagels wel in de Belgische kleuren 🇧🇪, wie weet :D

Ik mag één van jullie gelukkig maken met het Red Devils pakket, hoe leuk is dat!!

Wat zit er in het pakket?

Essence Lash Princess mascara
Essence Longlasting eyeliner in kleur young & free (geel)
Essence My Must Haves 24 dare to shine oogschaduw (geel)
Catrice Lipstick ‘Red My Lips’
Essence Taste The Red Waterproof Lipliner
Catrice ICONails Black To The Routes nagellak (zwart)
Catrice ICONails Don’t Judge A Nail By it’s Color nagellak (geel)
Catrice ICONails It’s All About That Red nagellak (rood)

Wat moet je doen?

Volg mijn account via Instagram (klik hier)
Like de foto van de Red Devils make-up
Tag 3 vriendinnen
Share de giveaway in je stories en tag mij (@glam_by_eefje en @kruidvat_be)

That’s it en wie weet ben jij helemaal make-upproof en voetbalproof tijdens het WK! Deze giveaway is uiteraard enkel voor de Belgische supporters :) 🇧🇪 Dinsdag 12/6 maak ik de winnaar bekend!

Duivels Mooie Fans scoren bij Kruidvat + Giveaway!

Ik ben klaar om te supporteren, nu jij nog!
Heel veel succes!

Liefs,
Eefje

♥♥♥ GIVEAWAY♥♥♥ ♥ Tous ensemble ♥ Support our Red Devils and win make-up goodies in the Belgian colors. SLIDE FOR MORE PICS◾🔸🔽 To win: ▶Essence Lash Princess mascara ▶Essence Longlasting eyeliner in kleur young & free (yellow) ▶Essence My Must Haves 24 dare to shine oogschaduw (yellow) ▶Catrice Lipstick ‘Red My Lips’ ▶Essence Taste The Red Waterproof Lipliner ▶Catrice ICONails Black To The Routes nagellak (black) ▶Catrice ICONails Don’t Judge A Nail By it’s Color nagellak (yellow) ▶Catrice ICONails It’s All About That Red nagellak (rood) ♥ What to do: Follow me @glam_by_eefje ♥ Like this picture ♥ Tag 3 friends ♥ Repost this giveaway in your stories and tag me & @kruidvat_be ♥ BE only, winner will be anounced on tuesday 12/6 ♥ Good luck!!! ▫ ▫ ▫ #giveaway #giveawayalert #winactie #winwinwin #belgianreddevils #tousensemble #reddevils #football #makeup #belgianblogger #belgiancolors #makeupgiveaway #kruidvat #follow #like #tag #repost #gifr #collab #supportourreddevils

Een bericht gedeeld door ✨E E F J E✨ (@glam_by_eefje) op