Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Duifhuizen tassen en koffers – Ted Baker

Jullie weten dat ik gek ben op handtassen, schoudertassen, clutches (noem maar op),.. Noem het gerust een verslaving :) Van Duifhuizen tassen & koffers mocht ik een party tasje uitzoeken om te reviewen. Klein sprongetje in de lucht hierzo :)

Toen ik de site bekeek dacht ik maar één iets: hoe begin ik hieraan, zoveel keuze, zoveel mooie items, zoveel merken :) Ik werd overdonderd door Moschino’s, Pinko’s, enz..  Maar ik koos uiteindelijk voor één van mijn favoriete merken, voor een tijdloos en stijlvol modelletje met een heel fijne afwerking. Ik koos voor een schoudertasje van Ted Baker. 

De dag erna werd mijn pakketje geleverd (not kidding, zo snel!!). Het schoudertasje zat in een mooi stoffen zakje dat mijn precious tasje beschermde. Het Ted Baker schoudertasje zelf is té mooi om te verwoorden. De rosegold afgewerkte details springen in het oog alsook de schouderketting die heel elegant over mijn schouder valt. Ik hou van elk detail, het rosegold strikje is té schattig en de afwerking van de schoudertas is perfect!

Dit Ted Baker schoudertasje is perfect voor de komende feestdagen. Ik kan er alles in opbergen wat ik nodig heb, mijn telefoon, portemonnee en mijn lipstick.. that’s all I need ;)

Duifhuizen tassen en koffers - Ted Baker

Duifhuizen tassen en koffers - Ted Baker

Duifhuizen tassen en koffers - Ted Baker

Duifhuizen tassen en koffers - Ted Baker

Duifhuizen tassen en koffers - Ted Baker

Hier koos ik voor een casual chique outfit en draag ik een zwarte jeans met een crèmekleurige blouse met plissémouwtjes, zwarte netkousjes en pumps.. De enige echte blikvanger hier is mijn Ted Baker schoudertas, wat ook de bedoeling is natuurlijk :)

Duifhuizen tassen en koffers - Ted Baker

Duifhuizen tassen en koffers - Ted Baker

En als extraatje een kleine sneakpeek van mijn kerstoutfit met het schoudertasje. Hier draag ik een zwarte jumpsuit en rosegold juweeltjes die perfect matchen met de rosegold details op het tasje.. Ik ben verliefd en zo blij met mijn keuze van dit Ted Baker schoudertasje. Ik kreeg er al zoveel complimenten over!

Nog op zoek naar een leuk party tasje voor tijdens de feestdagen? Check dan zeker de Dress Up pagina van Duifhuizen!

Liefs,

Eefje

  • Lotje

    Ted Baker is echt een leuk merk! Prachtig tasje is het! X