Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Droogshampoo – Klorane vs Garnier

In de Deauty box van een aantal maanden geleden zat een droogshampoo van het merk Klorane. Ik liet hem een tijdje in mijn lade liggen omdat ik totaal geen behoefte had om zo’n (rare) droogshampoo te gebruiken. Tot ik op een ochtend tijdens de werkweek om 5.00u in mijn badkamer stond en mijn haren er maar een beetje slapjes en vet uitzagen. Had ik nu niet zo’n pulleke… ja! Droogshampoo to the rescue!

Droogshampoo - Klorane vs Garnier

De Klorane Extra Gentle Dry Shampoo is hypoallergeen en dus geschikt voor de gevoelige hoofdhuidjes. Hij bevat havermelk en ruikt heel neutraal. Ik las vlug de gebruiksaanwijzing en ging als een ervaren droogshampoo gebruiker aan de slag! Ik verstuifde rijkelijk op de wortels van mijn haren en zag een witte waas verschijnen (dat hoort ook zo) :) 2 minuten laten inwerken en uitkammen! Wow! Had ik nu net geen vettig, slap haar! Mijn haar ziet er goed uit, zeg! En ik heb zelfs wat extra volume bij! Pluspunt!
Op het werk aangekomen, vroeg ik aan mijn collega’s of ze iets zagen aan mijn haar.. na een aantal verwonderde blikken vroeg ik of mijn haar er vet uitzag.. het antwoord was overduidelijk “nee”!! Pluspunt! Ook toen ik thuis kwam was mijn haar nog steeds niet vettig! Alweer een pluspunt! Deze droogshampoo doet dus echt wonderen!

Sindsdien gebruik ik deze droogshampoo wekelijks..Het maakt me wel een beetje lui, ‘ik was mijn haar morgen wel, vandaag gebruik ik droogshampoo’ :)

Helaas, na een aantal droogshampoo beurten was mijn Klorane pulletje leeg! :( Twijfelend of ik deze opnieuw of ééntje van een ander merk zou proberen liep ik tijdens mijn middagpauze in het kruidvat. Daar zag ik een droogshampoo van Garnier ultra doux. Ok, meenemen die handel en vergelijken met die van Klorane.

Droogshampoo - Klorane vs Garnier

Diezelfde week was ik opnieuw een beetje lui en besloot ik de droogshampoo van Garnier te testen. Zelfde principe.. verstuiven, 2 minuten wachten en uitkammen.
Deze droogshampoo ruikt naar citroen, terwijl die van Klorane geurloos is. Pluspunt voor Garnier.. ruikt heerlijk! Het uitkammen ging wel niet zo makkelijk, er bleef een witte waas in mijn haar achter.. ik moest extra kammen om die eruit te krijgen. Minpuntje. Mijn haar zag er iets minder vettig uit, en nog steeds slappekes. Geen extra volume bij deze droogshampoo.. minpuntje.
Opnieuw vroeg ik aan mijn collega’s of ze iets zagen aan mijn haar.. ‘Je hebt een droogshampoo gebruikt!’ Yep, en… ‘maar je haar ziet er nog steeds een beetje vet uit.. en slappekes’. Toen ik ’s avonds thuis kwam, moest ik echt mijn haar wassen, zo vet! Nog een minpuntje :(

Droogshampoo - Klorane vs Garnier

Het is duidelijk.. Klorane is voor mij de beste droogshampoo. Er zullen er uiteraard nog veel betere zijn, want ik probeerde er maar 2. Maar ik ben zeer tevreden en heb ondertussen die van Klorane al opnieuw gekocht :)

De droogshampoo van Klorane is te koop bij de apotheek voor €9,72
De droogshampoo van Garnier kun je kopen bij kruidvat voor €4,89

Heb jij ervaring met droogshampoo?

XOXO
Eefje

 • Die Klorane klinkt zeer goed!

 • Die van Klorane is duidelijk veel beter! Wat een wonder droogshampoo!

 • Ik ben van van droogshampoo. Vooral van Batiste!

 • Leuke battle! Ik kende Klorane nog niet :) x

 • Die van Klorane klinkt erg goed! Ik wil wel graag een keer droogshampoo kopen, heb het alleen nog nooit gebruikt. Lijkt me wel handig voor als je gewoon echt geen tijd hebt om te douchen en je haar eigenlijk meteen gewassen moet worden.

 • Ik ben echt GEK op de droogshampoo. Ideaal om je haar net een wasbeurt uit te stellen.

 • Ik heb er in het verleden eentje van Schwarzkopf opgemaakt en momenteel gebruik ik die van Syoss. Doen beiden wat ze moeten doen ;) en ik gebruik het ook al eens als het een noodgeval is. Verder probeer ik het liever wat te vermijden omdat het mijn hoofdhuid nog meer uitdroogt en deze is al vrij gevoelig… Vandaar dus, maar ik blifj erbij dat iedereen een droogshampoo in huis moet hebben voor noodgevallen :)

 • Anneleen

  Je moet Batiste eens proberen, die vind je ook in het kruidvat! Heb er al vele goede dingen over gelezen en overweeg het zelf ook om hem eens te gaan halen :-)

 • Ik vind het een super uitvinding de droogshampoo :D
  Die van Klorane vond ik ook heel erg fijn. Je kan die van Batiste ook eens proberen, die gebruik ik vaak.

 • die van Klorane klinkt heeel goed! ik heb er alleen een van Batiste en Andrelon =)

 • Klinkt echt goed! Ik hou echt zo erg van droogshampoo!

 • Die van Klorane is super he! Heb er ook over geschreven, luv it!

  XO