Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dr Organic met Shea Butter

Producten van Dr. Organic heb ik al in de douche en badkamer staan en momenteel ben ik gek op hun houtskool collectie. De nieuwe collectie is de Shea Butter lijn, de collectie bevat lichaam-, haar- en gezichtsproducten.

Voor wie het merk niet kent: Dr. Organic is een beauty/verzorgingsmerk uit Groot-Brittannië dat alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt, bio-actief is en geen dierlijke ingrediënten, chemicaliën of minerale oliën gebruikt. Ook test het niet op dieren en gebruikt alleen de hoogste kwaliteit conserveringsmiddelen.

De Dr. Organic lijn is te koop bij Holland & Barret (De Tuinen van vroeger). En het is bovendien een heel erg betaalbaar merk.

Zoals ik al zei hou ik van hun Charcoal lijn.. dus ik had hoge verwachtingen van de nieuwe Shea Butter lijn!

Dr Organic met Shea Butter

De Shea Butter Collectie werkt namelijk heel verzorgend en is mild voor de huid. De Shea Butter wordt gehaald uit de oude Afrikaanse Shea boom in Burkina Faso.

Dr Organic met Shea Butter

Dr Organic met Shea Butter

Ik kreeg 3 producten opgestuurd en ik begin met de Shea Butter Hand & Nail Cream:
Een rijke, boterachtige crème dat zorgt voor het ultieme comfort, verzorging en geeft meteen hydratatie aan droge handen. De crème is ook zeer geschikt voor de nagelriemen. De geur is een warme, notige maar subtiele geur. De crème is romig en dik en zeer fijn om aan te brengen. Dit is vast een zeer goede handcrème voor in de winter wanneer onze handen iets meer afzien dan in de zomer.

Dr Organic met Shea Butter

Dr Organic met Shea Butter

Dr. Organic Shea Butter Body Butter:
Een product waar ik in de winter gek op ben is Body Butter. Ik vind Body Butters zalig als het weer wat kouder wordt buiten. Een body butter is veel romiger dan een gewone bodylotion of crème. En hierdoor dus fijner voor mijn zeer droge huid in de winterperiode. Deze Shea Butter body butter bevat onder andere bijenwas, kokosnoot olie en papaya fruitextract. Hierdoor geeft de butter een langdurige hydratatie!

De textuur is heel romig en dik waardoor het ideaal is om op mijn droge benen en armen te gebruiken. Deze butter is ook perfect voor andere droge plekken op je huid zoals je ellebogen en kieen. De body butter ruikt identiek als de Hand & Nail Cream.

Dr Organic met Shea Butter

Dr Organic met Shea Butter

Dr. Organic Shea Butter Body Scrub:
Ik hou van scrubs, mijn lievelingsmoment onder de douche :) Deze lichaamsscrub helpt de huid ongelooflijk zacht en gevoed te houden. Het biedt onmiddellijke hydratatie tijdens het scrubben van alle droge plekken. Deze scrub bevat een mix van amandelolie, extract van papajafruit en vulkanisch gesteente. Gebruik een of twee keer per week om het beste uit je huid te halen.
Deze Shea butter body scrub is ideaal ter voorbereiding voor het aanbrengen van een crème of een selftan product.

Dr Organic met Shea Butter

Ik heb alleen maar lof over de Dr. Organic producten en dan meer bepaald over de werking ervan. Mijn huid is zacht en gehydrateerd. Maar voor mij is deze Shea Butter collectie qua geur minder mijn ding. Ik hou er niet van deze notige geur. Velen onder jullie houden wellicht van deze geur, maar ik kan er niet aan wennen. Maar een geur is persoonlijk natuurlijk. Dus ga zeker langs bij Holland & Barrett (de oude Tuinen) want daar zijn de producten te koop en ga ruiken. Misschien vind jij die geur wel heerlijk! Maar like I said, de producten zijn een echte aanrader!

Dr. Organic is in Nederland te koop bij Holland & Barrett (jawel, de oude Tuinen). In de winkel maar ook via de website.

Liefs,

Eefje