Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla

Een tijd geleden deed ik mee aan een winactie op de blog van Fablouise. Een collega blogger die ik al enkele jaren volg. Wat kon je winnen? Een Dove Purely Pampering nourishing Body Oil. Ik was eigenlijk al vergeten dat ik meegedaan had, tot ik een mailtje ontving dat ik één van de winnaars was!

We kennen allemaal de Purely Pampering lijn van Dove. De Douchegels en bodylotions zijn ondertussen al enkele jaren te koop. Een mooie aanvulling is deze Purely Pampering nourishing Body Oil.

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil bestaat uit twee varianten:

Shea butter & Vanilla
Pistache & Magnolia

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla

Ik kreeg de Shea butter & Vanilla nourishing Body Oil opgestuurd..

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla

De Body olie zit een smalle, lange, ronde fles met een zeer cleane en strakke look. Wit met gouden details. Deze verpakking heeft geen pompje maar gewoon een gaatje waar de olie uitkomt. Persoonlijk vind ik dit niet zo handig. Ik merk dat ik af en toe eens moet knijpen in de fles anders komt er niks uit. En door te knijpen heb ik al vlug te veel olie op mijn hand. Een pompje zou veel handiger zijn om te doseren..

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla

Zoals je kan zien heeft de olie een gouden kleur met een mooie glow en is hij redelijk dik van textuur. De geur van vanille is zeer subtiel aanwezig, zeker niet overheersend!

Deze body olie is zeer aangenaam om te gebruiken.. hij smeert ongelooflijk goed open, voelt warm aan en laat een mooie glow achter op mijn huid. In het zonlicht merk ik een lichte shimmer, heel erg mooi. Hij trekt ook redelijk snel in en voelt absoluut niet plakkerig aan. Alleen laat ie wel een heel klein vetlaagje na. Dus even opletten met direct aankleden.
Deze body olie is bovendien heel erg zuinig. Ik hoef echt maar weinig te gebruiken voor mijn hele lichaam. Mijn huid voelt zeer zacht, warm en gehydrateerd aan.

Deze Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla is mooie aanvulling bij mijn andere body oliën. Ik gebruik hem momenteel zo’n 2 keer per week.

Dove Purely Pampering nourishing Body Oil -Shea Butter & Vanilla is te koop bij de drogist en online bij oa: Bol.com en kost €9,99.

Heb jij deze body olie al geprobeerd?

Liefs,

Eefje

  • Petra

    ohhh, hij klinkt wel heerlijk, ik heb deze nog niet geprobeerd, maar meestal vind ik Dove producten wel heel erg fijn in gebruik….

  • suske5

    De producten van Dove vind ik goed en altijd een subtiele geur en wat voor mij belangrijk is , ik krijg een geen uitslag of jeuk van.