Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dove – Hair Therapy – Anti-Klit & Care Spray – Review!

Bij kruidvat kocht ik onlangs de Hair Therapy – Anti-klit & Care Spray van Dove. Na het douchen wikkel ik mijn haar altijd in een handdoek maar wanneer ik deze terug af neem lijk ik wel een vogelverschrikker.. mijn haar gaat alle kanten op, omhoog, opzij en het ergste van allemaal -knopen- maar echt verschrikkelijke knopen! Voor diegene die het zich afvragen.. ja, ik gebruik bij iedere wasbeurt een conditioner op mijn haar! :) Mijn haar kammen na het wassen is echt hel! Ik gebruik zo’n tangle teezer, maar dan nog is het iedere keer een gevecht om al die knopen eruit te krijgen! Ik heb al enkele producten gebruikt om die knopen er makkelijk uit te krijgen, maar mijn haar werd daar zo vettig van.. Ik besloot om de Anti Klit & Care Spray van Dove maar eens mee te nemen en uit te testen..

Dove - Hair Therapy - Anti-Klit & Care Spray - Review!

Voor de geïnteresseerden de ingrediënten:

Dove - Hair Therapy - Anti-Klit & Care Spray - Review!

Zoals je kan zien bevat deze spray amandelolie, arganolie en kokosolie!

Amandelolie is supervoedend voor droog en beschadigd haar, zorgt voor een mooie glans en het wordt snel opgenomen.

Arganolie is een beetje een hype op dit moment maar is echt zalig voor in je haar! Het maakt je haar glanzend en maakt het steviger. Er zitten veel antioxidanten in en vitamine E, wat goed is voor de gezondheid van je haar. Goed voor ieder haar- en huidtype, en is heel erg zacht voor je huid.

Kokosolie werkt super vochtinbrengend en beschermt je haar en hoofdhuid tegen invloeden van buitenaf, en droogheid. Ook een extra pluspunt het beschermt je haar heel goed tegen de hitte van je stylingtools.

Ik gebruik deze graag meteen na het wassen op nat haar, dan is het meteen makkelijk doorkambaar..maar je kan hem ook tussendoor gebruiken. Hij maakt mijn haar niet vet, maar juist glanzend en na het drogen glanst mijn haar heel erg mooi.

I think we have a winner! Ik ben blij dat ik deze anti-klit spray ontdekt heb en ik kan hem alleen maar aanbevelen! :)

Deze anti klit & care spray van Dove vind je bij Kruidvat voor €4,49!

XOXO
Eefje

 • Amy

  Je bent echt mijn redding! Ik heb al maanden last van verschrikkelijke klitten en nu mijn haar geblondeerd is, is het alleen maar verergerd. Ik moet mijn haar soms 6 keer per dag borstelen om het klittenvrij te houden en na het wassen is het kammen al helemaal niet mogelijk. Dit product neem ik dus zeker mee volgende keer! :D

 • Lijkt me een fijn product!

 • Klinkt goed, mijn haar zit ook heel snel in de klit dus deze lijkt me erg fijn!

 • Oh wauw, dit klinkt als een product dat werkt met ook nog eens heerlijke producten erin. Go Dove!
  Ik durf het hier bijna niet te zeggen, maar ik heb echt nooit klitten in mijn haar. Toen mijn haar nog lang was, ben ik eens mijn borstel vergeten op een vakantie van 10 dagen. No problemo, dan borstel ikhet toch niet? Na 10 dagen gaat het nog net zo makkelijk als ervoor…

 • Oh klinkt goed! Ik heb ook zo een last van knopen na het wassen, echt een hel!

 • Ik heb deze ook, klinkt echt ontzettend fijn!

 • Ik heb het niet nodig, maar klinkt prima

  XO

 • Ik heb eigenlijk nooit klitten, maar klinkt wel als een fijn product voor iedereen die er wel last van heeft!

 • Dit klinkt echt als dé redding voor mijn haar haha! Mijn haar kan echt een klittenbos worden waar je u tegen zegt