Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dove Anti-Transparant Deodorant

Wie droomt er niet van een zachte, gladde huid, over het hele lichaam? Je wil je volop in het leven gooien zonder je zorgen te maken over zachte, gladde oksels, toch? Omdat superieure huidverzorging onze absolute prioriteit is bij Dove, hebben zij het anti-transpirantgamma geherformuleerd om nóg meer te hydrateren – ideaal voor onze vaak verwaarloosde oksels.

Dove Anti-Transparant Deodorant

75% van de vrouwen scheert haar oksels twee keer per week. Het is dus niet verwonderlijk dat ze bij Dove deze kwetsbare en gevoelige zone van ons lichaam goed willen verzorgen. Onze oksels moeten veel doorstaan, dus is het belangrijk dat een anti-transpirant niet enkel zweet en geurtjes tegengaat, maar hen ook extra huidverzorging biedt.
Haarverwijdering door het scheren, waxen en epileren, allemaal kunnen ze voor geïrriteerde oksels zorgen: je wist het misschien niet, maar dit komt omdat vrouwen bij het scheren wat van de bovenste, beschermende huidlaag ‘mee scheren’.

Omdat oksels meer aandacht nodig hebben dan andere delen van het lichaam, werken Dove anti- transpiranten niet alleen om je tegen zweet en geur te beschermen, maar ook om je huid te verzorgen. Met haar ultieme verzorgingsdeodorant was Dove de eerste om een bijzondere, huidverzorgende 1?4 hydraterende crème aan haar formules toe te voegen. Dit betekent dat 25% van het product bestaat uit hydraterende crème.

De vernieuwde formules geven niet alleen 48 uur bescherming tegen zweet, én een betere hydratatie, ze bevatten ook nog eens dezelfde ingrediënten als luxe gezichtscrèmes.

De nieuwe Dove formules bevatten bevochtigers en actieve moisturizers zoals glycerol en zonnebloemolie, die samen het vochtgehalte aanzienlijk verhogen. Glycerol heeft een zeer goede skin-conditioning, dit zijn vochtinbrengende eigenschappen die diep in de opperhuid dringen om vocht op te slaan. Zonnebloemolie is rijk aan vetzuren en zorgt dat de huid makkelijker vocht opneemt, elastischer wordt en niet droog achterblijft.

De nieuwe extra-verzorging formules van Dove zorgen er dus voor dat de huid zich na het scheren sneller hestelt. Klinische testen met Dove toonden dat de herstellingstijd slechts 3 dagen in beslag nam. Vergeleken met andere toonaangevende anti-transpirantmerken herstelde de huid niet zo snel als met Dove.

Dove Anti-Transparant Deodorant

Dove Anti-Transparant Deodorant

Dove Anti-Transparant Deodorant

Dove Anti-Transparant Deodorant

Dove Anti-Transparant Deodorant

Ik mocht de Dove Anti-transparant deodorant spray en roll-on testen en dit is mijn mening:

Eerst en vooral die geur! Zoet, fris, verslavend! Je moet dit gewoon ruiken en je begrijpt wat ik bedoel! De geur van de roll-on ruikt iets subtieler. Zelf gebruik ik de roll-on (de dochter gebruikt de spray). De huid van mijn oksels voelt zacht aan en ik heb geen last van irritaties, ook de rode bolletjes die ontstaan net na het scheren blijven weg! Toeval of niet, ik heb ook minder last van ingegroeide haartjes! Top! Ik heb geen last van lastige zweet geurtjes en de deodorant laat ook geen sporen na op je kleding (mits je die voldoende laat drogen natuurlijk).

Dove Anti-Transparant Deodorant bestaat in:
Spray 150ml – €3,29
Compressed Spray 75ml – €3,29
Roll on 50ml – €3,29
Stick 40ml – €3,69

Te koop in te supermarkt, drogist en in verschillende online shops!

Heb jij de nieuwe formule van Dove al geprobeerd?

Liefs,

Eefje