Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dolce & Gabbana The One (EDT)

Ik ben iemand die in de herfst en wintermaanden meer parfum draagt dan ik de lente en zomer. Waarom dit is, daar ben ik zelf nog niet aan uit eigenlijk. Ik hou van zachte, warme geuren tijdens de koude, donkere dagen en Dolce & Gabbana The One (eau de toilette) is daar momenteel ééntje van…

Laat ik beginnen met de verpakking en uitstraling. De schoonheid van Dolce & Gabbana The One begint al bij de verpakking. De gouden verpakking springt in het oog en ziet er zeer luxueus uit. De flacon en ook de dop zelf is hoekig, strak en clean (I like it).

Dolce & Gabbana The One (EDT)

Dolce & Gabbana The One (EDT)

Dolce & Gabbana The One (EDT)

Dolce & Gabbana The One (EDT)

Dolce & Gabbana The One

De geur is bedoeld voor vrouwen met karakter. The One vestigt de aandacht op de gepassioneerde vrouw. De samenstelling van aroma’s zorgt voor een aantrekkelijke en sensuele uitstraling. Het bevat fruitige extracten van mandarijn, perzik, lychee en bloemige extracten van lelie en jasmijn. Met als resultaat een warme geur, die de hele dag om je heen blijft hangen. Dit is een geur ideaal voor tijdens de koude wintermaanden, de warme oosterse geur blijft heel erg lang hangen. Helemaal verliefd op deze geur en dat is nog zacht uitgedrukt eigenlijk. Bijspuiten is niet nodig met deze geur van Dolce & Gabbana, je kan hier de hele dag (avond) mee door!

Van Dolce & Gabbana The One zijn twee varianten uitgebracht, een eau de parfum en een eau de toilette. De eau de toilette is ietsje zachter.. Voor mij behoort The One tot de zware geurtjes in mijn kast. Geurtjes die ik voornamelijk ’s avonds aandoe.

Topnoten: bergamot, mandarijn, fluweelzachte lychee en witte perzik;
Hartnoten: madonnalelie, ylang, oranjebloesem en brem;
Basisnoten: vetiverolie, vanille, amber en muskus.

Dolce & Gabbana The One (EDT) is te koop bij Parfumania en daar betaal je een pak minder dan in de winkel!
Dolce & Gabbana The One eau de toilette spray 50 ml – €56,95

Hou jij ook van zachte, warme geuren?

Liefs,

Eefje