Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Disclaimer

De website beautytalk.be wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt met dezelfde zorg dagelijks onderhouden. Beautytalk.be is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie die op beautytalk.be wordt aangeboden. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Wij streven er dagelijks naar om correcte en actuele informatie te geven, maar kunnen helaas niet garanderen dat alle informatie altijd juist is.

Links

Deze website bevat links naar websites die niet door beautytalk.be worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Wij controleren de inhoud van deze websites niet altijd en kunnen daarom niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en/of kwaliteit van deze websites.

Affiliate Disclaimer

Beautytalk.be kan een commissie ontvangen bij de verkoop van producten of diensten van derden die vermeld worden op de website. Beautytalk.be is onafhankelijk en maakt geen deel uit van het bedrijf dat deze producten of diensten verkoopt.

Gesponsorde Posts

Beautytalk.be kan een vergoeding ontvangen in de vorm van producten of cash in ruil voor een artikel of een review over/van een product. Beautytalk.be wordt hierdoor niet beïnvloed en publiceert steeds 100% authentieke en eerlijke reviews, ook zal Beautytalk.be nooit producten of diensten aanbevelen die geen meerwaarde bieden voor haar lezers.