Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dior Addict Gloss – Minauderie

Toen ik de Dior Addict lipgloss voor het eerst kocht, wist ik meteen dat dit niet mijn laatste zou zijn! Het is en blijft mijn favoriete lipgloss EVER en daarvoor geef ik graag wat meer uit! Ik kocht onlangs mijn 2de exemplaar en wil graag mijn review en foto’s met jullie delen!

Dior Addict Gloss - Minauderie

Dior Addict Gloss heeft 3 speciale effecten wat deze lipgloss extra mooi maakt. Zo is de lipgloss sprankelend door de kleine glittertjes, heeft het een pareleffect (er zitten mini parelmoerdeeltjes in) en zijn de kleuren heel puur, er zit veel pigment in!

Dior Addict Gloss - Minauderie

Ik koos voor kleur 382/minauderie.. een zacht lila-roze kleur.

Dior Addict Gloss smeert heerlijk uit, zit in een prachtige verpakking en het belangrijkste: het ziet er mooi uit. De kleur is heel mooi en subtiel. De kleur is minder fel dan ik in eerste instantie dacht. Er zitten veel glitters in, maar dat vind ik eigenlijk wel mooi. De pigmentatie is super! Voordeel is dat je niet zoveel op je lippen moet aanbrengen en op die manier doe je langer met je lipgloss!

Dior Addict Gloss - Minauderie

Dior Addict Gloss - Minauderie

Dior Addict Gloss - Minauderie

Dior Addict Gloss smeert heerlijk uit, zit in een prachtige verpakking en het belangrijkste: het ziet er mooi uit. Door de microglitters weerkaatst het licht heel mooi en krijg je een super glossy spiegel effect. Mooi!

Dior Addict Gloss - Minauderie

De lipgloss gaat zeker in mijn in mijn handtas en ik zal hem heel vaak gaan gebruiken.
Voor een Dior Addict Gloss betaal je €28,45

XOXO
Eefje

 • In de huls vond ik hem niet zo mooi maar op de lippen wel! En dat is natuurlijk wat telt!

 • Wat een unieke kleur! Heel mooi!

 • Op ’t eerste zicht lijkt de kleur me niet echt zo super – beetje te pastel lavendelachtig – maar op je lippen is het best mooi. Is de finish niet milky? Kan het niet zo goed zien.

 • Staat je mooi! En iets waar je tevreden van bent mag inderdaad al iets meer kosten… Zelf wel meer fan van de matte omdat m’n lippen van zichzelf wat te dik zijn voor glossy stuff. Denk ik dan toch :p

  x Aurélie

 • NIet echt mijn kleurtje maar hij staat je wel mooi!

  X

 • Ik vind het er wel leuk uit zien maar niet extreem bijzonder. Voor dit effect vind ik de gloss nog wel behoorlijk duur.

 • Wat een schitterende kleur, de verpakking is ook prachtig!

 • Pretty!

 • ooh, ik vind de verpakking ook al erg mooi. Zelf ben ik niet zo voor de iets transparantere lipglossjes maar op zich wel een erg mooie. Als je namelijk tevreden bent over een bepaald product heb ik die prijs er ook zeker voorover :)