Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Diadermine Micellaire Lotion

We weten het allemaal: reinigen is dé sleutel tot een mooi en egaal gezicht. Daarom lanceert Diadermine nu twee micellaire lotions, een verzachtende en een hydraterende, voor een superieure cleansing. Ze bevatten allebei micellen, kleine deeltjes die onzuiverheden, make-up en talg aantrekken en verwijderen, en zorgvuldig uitgekozen bloemextracten. Perfect om de huid in alle zachtheid te reinigen. De pH5-waarde van de lotions komt overeen met de natuurlijke pH-waarde van de huid.

Diadermine Micellaire Lotion

Diadermine Micellaire Lotion

Diadermine Micellaire Lotion

Diadermine Hydraterende Micellaire Lotion met arganolie en blauwelotusextract. Geschikt voor alle huidtypes en reinigt grondig het gezicht, de ogen en lippen. Daarbovenop hydrateert, verfrist en tonifieert ze de huid.

Diadermine Verzachtende Micellaire Lotion met amandelolie en kersenbloesemextract. Geschikt voor een droge en gevoelige huid, en reinigt grondig het gezicht, de ogen en lippen. Daarbovenop hydrateert, verzacht en tonifieert ze de huid.

Ik ben al jaren gewoon om mijn make-up ’s avonds af te halen met een micellaire water, maar een micellaire lotion had ik nog niet geprobeerd.. Ik ruilde mijn vertrouwde ‘water’ voor een vernieuwde ‘lotion’ en wat ik ervan vind lees je hier..

Diadermine Micellaire Lotion

Diadermine Micellaire Lotion

Diadermine Micellaire Lotion

Diadermine Micellaire Lotion

Diadermine Micellaire Lotion

De Diadermine micellaire lotion zitten in een grote flacon van maar liefst 400ml en de één heeft een roze kleur de andere een blauwe kleur. Ze hebben beide een handige klikdop en zien er leuk uit!

Het is sowieso even wennen aan de substantie, de lotion is eerder melkachtig en wat me meteen opvalt is dat ik véél minder nodig heb dan bij een micellaire water! Maar echt, vééééél minder! Ik doe de lotion op een wattenschijfje en wrijf hiermee over mijn gezicht. Mijn make-up gaat er zeer makkelijk af en ook mijn mascara komt goed mee.. Opmerkelijk ook is dat wanneer ik mijn lipstick (of lipgloss) afhaal ik geen prikkend gevoel ervaar op mijn lippen en dat had ik voorheen met mijn oude vertrouwde micellaire water wel! Dus deze lotion is heel erg zacht in gebruik ook voor de meest tedere zones.. Na het reinigen voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik heb totaal geen last van een trekkerig gevoel, wat ik dus voorheen met mijn micellaire water wel had.

Conclusie: mijn micellaire water is bijna op en zal niet meer vervangen worden.. nee, ik ben fan deze 2 micellaire lotions van Diadermine en ik zal deze met veel plezier verder gebruiken! Ik en mijn huid zijn fan van de zachte reiniging en de heerlijke frisse, bloemige geur!

De micellaire lotions van Diadermine vind je nu in de supermarkt en bij de drogist, adviesprijs €5,99 (400ml)

Heb jij deze micellaire lotions al geprobeerd?

Liefs,

Eefje