Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dessange – Lumi-Morphose Lichtinfusie Shampoo

Een opvallende fles shampoo in de Beauty Box van Goed Gevoel is deze Dessange lumi-morphose lichtinfusie shampoo. Een paarse shampoo met glinstertjes die je haar zacht maakt en extra glans geeft!
Dat vraagt om een review!

Dessange - Lumi-Morphose Lichtinfusie Shampoo

Dessange lumi-morphose lichtinfusie shampoo:

Dessange - Lumi-Morphose Lichtinfusie Shampoo

Dessange - Lumi-Morphose Lichtinfusie Shampoo

Eerst en vooral de looks van deze shampoo vind ik super leuk! Paars (één van mijn lievelingskleuren) en glitters en dat allemaal samen in één verpakking! Score!

Wat belooft deze Dessange lumi-morphose lichtinfusie shampoo?
Deze shampoo van Dessange hydrateert en injecteert extra glans in je haar. De formule bevat sterk hydraterende bestanddelen die de haarvezel weer glad maken, zodat het licht er niet op breekt, maar wel mooi op reflecteert. Roze mineraal versterkt dat effect, door licht op te vangen, te weerkaatsen en te verdelen.

Dessange - Lumi-Morphose Lichtinfusie Shampoo
Ingrediënten

De geur is zeer zoet en doet me denken aan die snoepjes op een elastiekje die je als kind altijd als ketting droeg (remember?) Deze shampoo ruikt hemels! So far so good :)

Dessange - Lumi-Morphose Lichtinfusie Shampoo
Je ziet de licht paarse kleur bijna niet op de foto, maar de glitters zijn wel goed aanwezig.

Ik heb weinig shampoo nodig om mijn haar te wassen, dus deze Dessange lumi-morphose lichtinfusie shampoo is erg zuinig in gebruik. Deze shampoo schuimt ook lekker veel. Na het wassen doe ik mijn gewone conditioner op mijn haar (L’Oréal Professionel).

Mijn haar voelt na het drogen zeer zacht, vederlicht en verzorgd aan, extra glans merk ik niet echt..Maar ik vind dit best wel een fijne shampoo. Normaal was ik mijn haar altijd met een shampoo van een kappersmerk maar deze vind ik ook best geslaagd en budgetvriendelijker :)

Dessange lumi-morphose lichtinfusie shampoo is te koop bij de drogisterij en kost €5,99

Liefs,

Eefje

 • Ik vind de extra glans met zo’n product meestal wat overroepen

  • Eefje

   Ja, dat is waar.. als ik extra glans wil, spoel ik m’n haar met ijskoud water. Werkt altijd :)

 • Mijn mama is TOPPEZOT van deze shampoo!

  • Eefje

   haha.. terecht. Goeie shampoo voor zijn geld :)

 • Hij klinkt in ieder geval goed. Ik vind hem wel heel magisch eruit zien :’)

  • Eefje

   Ik vind hem er ook zeer glamorous uitzien :)

 • Je hebt me toch wel nieuwsgierig gemaakt nu.

 • Ik en mijn zus hebben hem eigenlijk net opgemaakt! Ik vond hem fijn maar ook niet “wauw”