Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dermalogica – Daily Microfoliant Review!

Tijd voor een nieuwe “Deauty” Review! In de Deautybox van Januari zat oa: de Daily Microfoliant van Dermalogica. Deze heb ik een aantal weken getest.

Dermalogica - Daily Microfoliant Review!

De Daily Microfoliant van Dermalogica is een poeder dat met een paar druppeltjes water transformeert naar een korrelige, melkachtige substantie. Deze exfoliëert je huid: dode huidcellen worden verwijderd, je huid wordt zachter en gaat er minder dof en gezonder uitzien. Ik vind dit een zeer goed product. Ik gebruik hem 2x per week onder de douche. Een minuutje inmasseren en dan afspoelen met lauw water. Zeker nu in de winter is het een echte skinsaver. Mijn droge huid wordt normaal gezien dof en droog in de winter, maar de Daily Microfoliant zorgt voor meer kleur en minder droge velletjes. Deze Microfoliant is zo ontwikkeld dat het voor alle huidtypes geschikt is.
Bovendien heb ik de indruk dat na gebruik van deze scrub mijn dagcrème sneller en beter door m’n huid wordt opgenomen.

Ik hoef hier echt niks meer aan toe te voegen.. dit is gewoon great stuff!! Als deze ook in jou Deautybox zat en je hebt hem nog niet geprobeerd.. zeker DOEN!! You will love it!

Dermalogica - Daily Microfoliant Review!

De Deautybox bevatte een versie van 13gr.

De Daily Microfoliant van Dermalogica is niet goedkoop! Je betaalt voor een Full-size versie 65,25 euro (75gr).

Waar te koop?
Bij de Dermalogica Concept Space in Antwerpen of in een van de geautoriseerde skin care centres.

Gebruik jij af en toe een scrub? Let me know!

XOXO
Eefje