Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

De Deautybox en Beautybox worden meestal in dezelfde week geleverd, en elke maand ben ik nog steeds blij om deze 2 boxen te ontdekken, al is de euforie van in het begin al wat zoek (alles went natuurlijk)!

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

In dit artikel toon ik jullie de inhoud van de Deautybox (België) en de Beautybox (Nederland). Deauty had alweer een thema deze maand en ik vind altijd thema’s leuk, maar ook een beetje tricky. Het thema bij Deauty was partyproof, producten helemaal afgestemd voor een avondje uit en de morning after (geeuw). Bij de Beautybox geen thema..

Unboxing time!!

Deautybox VS Beautybox Februari 2015:

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Deautybox (België):

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Gilette Venus Snap Scheermesje (pocket size, handig voor in je handtas) – Op de site van Deauty kon je een product kiezen (de keuze was tussen haarolie en dit scheermesje). Aangezien ik al haarolie heb tot ik grijs en oud ben koos ik voor dit.

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Nuxellence Detox Anti-Aging Cream – 15ml – een nachtcréme is altijd mooi meegenomen en Nuxe is een merk dat ik erg kan appreciëren.

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
OptiCalmax Blauwe Oogdruppels – 10ml – hmmm.. wat moet ik hier van denken, oogdruppels.. ik draag lenzen en heb zéér gevoelige ogen. No way dat ik oogdruppels zonder medisch voorschrift in m’n ogen doe. Ik had dan liever een hulpmiddeltje tegen wallen dan dit, sorry Deauty!

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
So Susan Wonderlight – Fullsize – De ene kant is een primer met lichtreflecterende deeltjes en de andere kant is een corrector voor onder de ogen.

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Shiseido Lacquer  Rouge  – 2ml – ik dacht eerst dat het nagellak was, maar het blijkt een lipgloss te zijn. En rood dan nog wel, totaal mijn kleur niet. Misschien doe ik hier iemand plezier mee..

Tja.. i’m not impressed Deauty!Als ik denk aan partyproof producten dan denk ik aan, smokey eyeshadow, eyeliner, nagellak met een glitter of speciale texture. Als ik denk aan de morning after, dan denk ik al helemaal niet aan oogdruppels! Geef mij maar een maskertje, een ontspannende bad of massageolie. Jullie hadden met dit thema zoveel kunnen doen. Ik ben er zeker van dat Shiseido (wat ik een prachtig merk vind) betere producten heeft dan deze ieniemienie lipgloss.

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Beautybox (Nederland):

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Lipsi Cosmetics – Aphrodite Powder Combat Crease – 20ml – (Grieks merk) Een absorberende poeder geschikt voor elk huidtype. Gebruiken als poeder-basis of finishing touch.

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Rituals – Sakura Spring Douche Olie – Full size – Yes, Score! Doucheolie! Big love, alhoewel de geur van organic Rise milk vind ik niet zo fijn.. maar misschien wel met deze Cherry Blossom combinatie.. :)

Deautybox VS Beautybox Februari 2015

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Ziaja – Goat’s Milk nightcream – Full size – Ik ken dit merk niet, maar wat niet is kan nog komen. Deze nachtcréme belooft de huid goed te hydrateren en strakker te maken.

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Anatomicals – Hand & Lip Duo – Full size – Een lip en hand balsem, 2 in 1 dus. Ik heb al van het Britse merk gehoord. Ik denk dat ik dit product eerder als handcréme zal gebruiken (vliegt in m’n handtas) :)

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Toni & Guy – Firm Hold Hairspray (Glamour) – 75ml – Haarspray gebruik ik niet zo heel veel, tenzij ik m’n haar even vlug omhoog steek om springerige haartjes te temmen. Toni & Guy is een leuk merk, dus ik doe hier zeker en vast iemand plezier mee!

Deautybox VS Beautybox Februari 2015
Ziaja – Protective Body Butter (Natural argan oil) – 7ml – Leuk extraatje is deze body butter, benieuwd!

Nu, ik vind dat Deauty hier een serieus voorbeeld kan aan nemen! Mooie, heerlijke producten waar ik iets mee ben! De nachtcréme komt op mijn nachttafeltje met de body butter ernaast. De handcréme neem ik overal mee naartoe, de doucheolie zal hier zeker niet lang blijven staan en de haarspray steek ik misschien wel in een Beautytalk box :)

Wat vind jij van de Deautybox VS Beautybox? Waar gaat jou voorkeur naartoe?

Liefs,

Eefje

 • Mieke

  Geef mij maar de Beautybox deze maand!

 • Lastig, want hoewel de beautybox mooie producten erin heeft mis ik de laatste tijd wel echt make up producten. De deautybox vind ik wel leuk omdat je zelf een keuze kan maken voor in de box. Dat scheermesje is super handig. De oogdruppels mochten ze van mij idd ook wel overslaan. Zou ik ook niet in mijn ogen doen. Qua thema slaan ze de plank wel wat mis, maar zitten ook wel weer leuke producten in. Het enige wat ze in de boxen van mij echt even over mogen slaan zijn handcremes want die heb ik nu echt in overvloed.

  Liefs Agneta

 • Ik vind de beautybox leuker van inhoudt of de deautybox!
  X

 • Mawa

  Beautybox wint :)

 • In dit geval zou ik ook de beautybox verkiezen