Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deautybox – Januari

Deauty.. iedereen weet ondertussen al wat dit betekent: Discovering Beauty. Iedere maand opnieuw nieuwe merken en producten ontdekken.. De voorbije maanden was ik matig enthousiast over de Deauty boxen.. veel terugkerende merken, ook veel terugkerende producten, haarolie’s, shampoo’s, douchegel, enz.. Ik hoef de komende 2 jaar geen haarolie meer te kopen.. wat leuk is natuurlijk, maar er zijn zoveel meer producten om te ontdekken dan haarolie’s!

In de Deauty box van Januari geen haarolie deze keer, maar make-up en parfum. Ok, ik herinner mij een moment op de Facebook pagina van Deauty dat iedereen schreeuwde om make-up! Wij willen meer make-up in de Deauty box en daarmee bedoelen we niet alleen nagellak, maar foundation, oogschaduw, blush, highlighter, lipstick!
Nu kregen we allemaal make-up, maar wat een tegenvaller! Alweer diezelfde merken, Avril, Plante System. Deauty werkt met zoveel mooie merken samen (of is dit enkel blablabla?).. En Deauty! Alweer Narciso Rodriguez? Dit kregen we al eens als ik het mij goed herinner, mijn vorige staaltje is nog halfvol!

Laten we even van dichtbij bekijken wat er in deze Deauty box van Januari zit:

Deauty box – Januari

Deautybox - Januari

Deautybox - Januari

Dezelfde (feestelijke) box als vorige maand, afgewerkt met een gouden print (jammer, met valentijn voor de deur, had een rode doos een betere keuze geweest).

Deautybox - Januari

De inhoud: Make-up en Parfum.

Deautybox - Januari

Deautybox - Januari

Rock Beauty London – Eyerock Liner Classic – Full size:
Eyeliner Stickers.. really? Ik vrees dat niemand deze zal gebruiken, wegens te opzichtig! En eyeliner stickers blijven nooit zitten.. echt een grote tegenvaller dit!

Deautybox - Januari

Avril – Oogschaduw Duo – Full size:
Ik draag regelmatig oogschaduw, dus dit duo is wel mooi meegenomen. Maar alweer Avril.. er zijn zoveel mooiere en betere merken dan dit!

Deautybox - Januari

Deautybox - Januari

Narciso Rodriguez – For Her – eau de parfum – 4ml:
Ik vind deze geur echt zalig! Maar deze geur kreeg ik al eens (in eau de toilette), maar de geur is precies dezelfde. Ik was wel happy geweest met een full size 30ml ofzo.

Deautybox - Januari

Plante System – Lippenbalsem – Full Size:
Niks, niks maar dan ook niks kan tippen aan de Babylips van Maybelline (die trouwens ook al eens in de Deauty box zaten).

Deautybox - Januari

JM – Nail Polish – Full Size:
Een rode nagellak van JM (alweer JM).. ik ben hier niet blij mee. Ik draag nooit rood op mijn nagels (maar dit terzijde). Iedereen heeft wel rode nagellak in haar stash.. of niet?

Discovering Beauty heb ik niet gedaan deze maand.. spijtig. Deauty kreeg veel kritiek over deze box op Facebook, dus hopelijk kregen zij een wake-up call en is de box van Februari er bal op met nieuwe merken en vernieuwende producten.

Wat vind jij van deze Deauty Box?

XOXO
Eefje

Jullie zien waarschijnlijk dat mijn foto’s er een beetje anders uitzien.. collega blogger Fablouise schreef een artikel met tips over fotografie.. ik vond dit zo interessant dat ik haar tips volgde. Ik moet uiteraard nog veel oefenen, maar het resultaat vind ik toch wel mooi. Bedankt Laura Louise!x

 • Die geur van Narcisco Rodriges lijkt me heerlijk.

 • Wat een grote tegenvaller!
  Ik vind de boxen de laatste tijd (ook van andere) zeer matig.
  Jammer hoor want je verheugd je toch elke maand weer op de inhoud.

 • Hmmmm, ik vind hem erg tegenvallen, jammer!

 • Amy

  Ik heb net dezelfde mening als jij. Ik vond de laatste paar maanden alle boxen tegenvallen, ik heb ze dus nog regelmatig een nieuwe kans gegeven. Ook deze kans hebben ze weer verbrod bij mij dus ik heb m’n abonnement opgezegd.

 • ’t is echt belachelijk deze maand.. Ik ben helemaal NOT AMUSED!

  Mooie foto’s trouwens!!!

 • Ik wilde het meteen al zeggen, wat heb je toffe foto’s genomen! Heel tof perspectief, en dan met die snoepjes enzo, mooi.

 • Leen

  Mijn laatste deauty box dateert van november, en ik heb hem eerlijk gezegd ook nog niet gemist als ik de artikels zo wat volg. Geen zin in Deaty dus met jouw post, maar stiekem wel in de snoepjes ;-)

 • Ik vind de inhoud niet heel geweldig..

 • Wat een leuke inhoud!

 • Ahhh wat leuk om te zien dat je iets met mijn tips doet!! :D Je foto’s zien er zeker goed uit en ook lekker gezellig. Helemaal leuk meid!!

  Jammer trouwens van de box, die valt inderdaad best tegen…
  XXX

 • Ik was ook wat teleurgesteld deze keer en ga mijn abonnement niet verlengen. Al ga ik die eyelinerstickers wél een keer uittesten hahaha. Mooi hoor, je foto’s!

 • Ik heb zelf geen ervaring met Deautybox als ik naar de producten kijk, denk ik ziet er niet slecht uit. Ik ben het wel met je eens, dat ze de boxen steeds volstoppen met dezelfde merken/en producten. Dit had ik namelijk ook met de Truly yoursbox. Het is je geld dan niet waard ,,,,vind ik.