Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing – Deauty meets Elfi

Ik zit al een tijdje te twijfelen of ik mijn abonnement bij Deauty opzeg of niet. De laatste maanden waren de boxen allemaal teleurstellend. Ik merk vooral dat ik veel ‘weggeef’ uit de laatste boxen. Maar toen Deauty aankondigde dat ze gingen samenwerken met Belgische Nailart Queen Elfi De Bruyn besloot ik nog even af te wachten..

Deauty meets Elfi:

Unboxing - Deauty meets Elfi

Unboxing - Deauty meets Elfi

Zoals eerder vermeld ging Deauty deze maand de samenwerking aan met Elfi De Bruyn, en ik keek enorm uit naar deze box.. Elfi is een coole meid omwille van haar grappige nailart en ‘thinking outside the box’. Ik verwacht mij aan een leuke, beetje gekke box met veel kleur en glamour..

Kijk je even mee..

Unboxing - Deauty meets Elfi
Maybelline – Color Show Nagellak – Groen – Fullsize
Maybelline – Color Show Nagellak – Wit – Fullsize

Unboxing - Deauty meets Elfi
Happy Decals – Elfi en Eva Mouton – Nail Decals – Fullsize

Unboxing - Deauty meets Elfi
Rituals – T’Ai Chi – Douchegel – Full Size

Unboxing - Deauty meets Elfi
Mavala – Base Coat – 5 ml

Unboxing - Deauty meets Elfi
Vita Verde – Schijfjes Zuiverend Rozenwater – Fullsize

Unboxing - Deauty meets Elfi
Lipcare – Carmex – Lip Balm – Fullsize

Unboxing - Deauty meets ElfiExtra: Cîme – Dag & Nachtcréme – 2ml (sample)

Mag ik even eerlijk zijn? Ik had meer power verwacht van deze samenwerking met Elfi. Wat niet wil zeggen dat dit geen mooie box is, maar ik had er veel meer verwacht.. Ik vind deze box een beetje te ‘braaf’. Misschien ben ik te kritisch, misschien ben ik een verwend nest. Maar ik heb het gevoel ‘dit kon beter’. Elfi fans don’t shoot me..
Ik vind de lakjes leuk, de douchegel van Rituals is helemaal de max.. maar ik krijg het gevoel dat de andere producten er niet bij horen.. Het plaatje klopt niet. Maar hey ik maak hier zeker iemand anders gelukkig mee (again).

Of ik nu mijn abonnement stop zet? Njaaaa.. ik weet het niet. Ik ben daar zo slecht in, hé. Stel dat de volgende box een knaller wordt, dan heb ik die gemist en dat vergeef ik mezelf nooit! Ik slaap er nog een nachtje over ;)

Wil je graag een Deauty meets Elfi box winnen.. kijk dan morgen op mijn blog!!!

Liefs,

Eefje

 • Ik ben ook niet volledig weggeblazen door deze box, maar ben wel slechts met één product niet content, en dat is dat neongroene lakje!

 • Ik had getwijfeld om weer te abonneren voor deze box, maar ben blij dat ik dat niet gedaan heb. :) Het groene neonlakjes is zo’n beetje het afdankertje van de (overigens wel heel leuke) Bleached Neons-collectie. Het blijft dus Birchbox voorlopig :)

 • Ik denk dat ik er ook net iets meer van had verwacht

 • Ik vind ’t oke, maar nu niet echt om WOW van te zeggen.

 • Liefde voor de happy decals! :)

 • Ik vind de inhoud leuk! Ik heb de box nog niet ontvangen.

 • de inhoud is zeker ok
  maar idd niet amazing of zo
  spijtig, hier had ik ook wel meer van verwacht

  liefs
  Karlien

 • Ik vind de box er niet slecht uitzien, maar snap wat je bedoelt! :-)
  Zelf heb ik nog nooit zo’n box besteld, uit schrik om teleurgesteld te zijn!