Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deauty Box – Mei – Cathy Pill

Hij is er weer! Mijn Deauty Box! Vorige maand was een echte topper qua inhoud, dus had ik ook deze maand hoge verwachtingen! Deauty kondigde hun samenwerking met Cathy Pill aan, haar favoriete merken werden verzameld in de Deauty Box van mei!

Deauty Box - Mei - Cathy Pill

Wie is Cathy Pill?

Cathy Pill is een Belgische modeontwerpster die in 2005 afstudeerde aan La Cambre, stage liep bij grote namen zoals A.F. Vandevorst en Vivienne Westwood en een jaar later al meteen haar eigen collectie lanceerde. Haar kenmerk: vrolijke, grafische prints. Zeven jaar lang was ze een vaste waarde tijdens Paris Fashion Week en haar merk, Cathy Pill, werd al gauw wereldwijd verkocht. Samenwerkingen met Natan, La Redoute en Kipling volgden, alsook een schare fans en followers. In 2013 lanceerde ze Musestyle.com, een beloftevol inspiratie-platform. Info via Deauty

Ik kreeg ook een mailtje van Deauty met de mededeling dat ik een keuze mocht maken tussen 3 producten. Ik mocht dus mijn favoriete product zelf kiezen, helaas was ik te laat en was de link niet meer beschikbaar. Jammer, ik zag dat er Essie lakjes tussen stonden en ik had dan ook graag daarvoor gekozen. Ik kon nu alleen maar hopen, want de andere producten interesseerden me niet.

Deauty Box - Mei - Cathy Pill

De box zelf kreeg een nieuwe look  ontworpen door Cathy.. leuk, maar niet mijn stijl. Soit, de inhoud is het belangrijkste :)

De inhoud:

Deauty Box - Mei - Cathy Pill

Essie –  Nagellak – Muchi Muchi  – full size

Deauty Box - Mei - Cathy Pill

Bergasol – Zonnemelk SPF 20 – 25 ml

Deauty Box - Mei - Cathy Pill

Biotherm –  Hydraterende bodylotion met citrus extracten  – 20 ml

Deauty Box - Mei - Cathy Pill

Be Creative –  Oogschaduw – 023 Amazed –  full size

Deauty Box - Mei - Cathy Pill

Plante System – Getinte hydraterende emulsie – full size

Ik moet eerlijk zeggen dat ik opnieuw super enthousiast ben met deze box! Er is maar één product waar ik minder tevreden mee ben en dat is de getinte hydraterende emulsie van Plante System, ik ben niet echt fan van dit merk! Voor de rest ben ik super blij met het Essie lakje (lucky me!), de oogschaduw van BE Creative, de bodylotion van Biotherm (ruikt naar citrus!!) en de zonnemelk van Bergasol (perfect formaat voor in mijn handtas)!

Alweer een toppertje! Oh ja, als extra zit er nog een kortingsbon bij van -25% voor op de volledige BE Creative collectie, en een kortingsbon van -30% voor een product van Bergasol! Hiervan word ik blij :)

Go Deauty!

Ben jij tevreden met deze inhoud?

XOXO
Eefje

  • Ohh mooie producten vooral dat Essie nagellakje! Daar mogen onze Nederlandse boxen wel eens een voorbeeld aan nemen x

  • dat nagellakje is echt mooi! Ik heb het poeder gekregen, maar dit lakje had ik ook heel fijn gevonden :)