Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deauty Box – Maart – Deauty For iU

Deauty had het al een paar weken op voorhand aangekondigd. De Deauty Box van Maart 2014 ging er ééntje zijn in samenwerking met iU (dé beautywinkel met de beste apotheekmerken). Enthousiast was ik hier niet over, de Deauty boxen vallen de laatste maanden nogal wat tegen en ik had van deze editie opnieuw geen hoge verwachtingen.

Deauty Box - Maart - Deauty For iU
Maar mijn verbazing was groot toen ik zag dat deze Deauty Box vol zat met staaltjes. Ik verwacht niet elke maand full-size producten maar ik betaal wel geen €16,95 (sinds deze maand betaal je €1,95 meer dan ervoor) voor een doos vol staaltjes!

Deauty Box - Maart - Deauty For iU

Deauty Box - Maart - Deauty For iU
Deze maand zit er een boekje bij in plaats van het gebruikelijke menu. Je krijgt dus meer uitleg en tips dan voorheen. Alleen jammer dat mijn boekje in het frans is :) Deauty had dit blijkbaar snel door want nog voor ik zelf kon reageren kreeg ik een mailtje met excuses en met een digitaal Nederlands-talig menu.

Deauty Box - Maart - Deauty For iU
Hyal-Defence Serum – Filorga – 20ml
Op de site van Deauty kon je op voorhand één product kiezen (serum of mascara) . Ik koos voor dit serum van Filorga

Deauty Box - Maart - Deauty For iU
Oil seal Dryer – Mavala – 5ml

Deauty Box - Maart - Deauty For iU
D’Tox Reiniginsgel – Payot – 20ml
Aquaphor Huidherstellende zalf – Eucerin – 4gr
Crème Fraîche de Beauté – Nuxe – 15ml

Deauty Box - Maart - Deauty For iU
Fanghi d’Alga – Guam – 100gr
Fangocrema Giorno – Guam – 8ml
Fangocrema Notte – Guam – 15ml
Dit trio werkt verstevigend, afslankend en pakt cellulitis aan.

Face Cleansing Gel – JYB – 3ml
Body Milk – JYB – 5ml

Toch wel een teleurstelling deze iU – Deauty Box. Ik weet dat ik hier mensen zal mee blij maken ( de laatste tijd geef ik de inhoud van de beauty boxen weg aan mijn collega’s), maar ik begin serieus te twijfelen of ik mijn abonnement al dan niet zal stoppen.

Ik geef Deauty nog één allerlaatste kans! En dit keer meen ik het! Dé laatste kans! In het begin heb ik iedereen warm gemaakt om zich ook te abonneren op Deauty, maar de laatste tijd schaam ik mij een beetje. Een box vol staaltjes is echt een ‘No No’!

Wat vind jij van deze inhoud? Spreekt het jou wel aan?

XOXO
Eefje

 • Stefanie

  Ik had ook omwille van het lezen van je blog mij eens ingeschreven voor drie maanden Deauty te ontvangen (ondanks dat je vorige keer al zei dat je niet zo tevreden meer bent), maar ik dacht ik geef het een kans. Maar ik was inderdaad ook niet erg tevreden aangezien het zo vol met staaltjes zat. Mijn vriend vond me gek dat ik hiervoor betaalde, maar ik ben blij dat ik het maar drie maanden ga proberen en indien het inderdaad niet beter wordt, hebben ze er zeker geen nieuwe klant bij! Jammer, want indien goed georganiseerd kan dit iets mooi zijn.

 • Stefanie

  Ik had een reactie geplaatst, maar die kwam er precies niet op dus probeer ik even opnieuw. Ik snap je teleurstelling volledig. Ik was min of meer door het lezen van wat blogs ook wat over Deauty te weten te komen, ondanks jouw vorige teleurstelling over de producten dacht ik, we gaan het toch eens proberen. Ik heb me voor drie maanden ingeschreven en had toch hoge verwachtingen. En toen ik dit pakje kreeg voelde ik me inderdaad toch even in ‘het zak gezet’, want het waren inderdaad veel staaltjes. Mijn vriend verklaarde me al gek dat ik daarvoor betaalde… Hopelijk wordt het inderdaad beter, anders zal ik het niet snel nog eens proberen.

 • Ik begrijp je frustratie helemaal! Ik lees echt op veel plaatsen dat iedereen z’n vertrouwen in Deauty aan het verliezen is omdat het steeds blijft tegenvallen. Zoveel staaltjes vind ik ook een echte afknapper!

  X Sara

 • Inderdaad wel jammer dat er zoveel staaltjes inzitten. Bij de apotheek krijg je die gratis en voor niks…

 • Jammer dat het alweer een tegenvaller is. Ik lees overal steeds minder positieve reacties over Deauty, het valt echt op! Ik vond het nochtans zo een goed idee en ben ook van plan geweest mij te abonneren. Aan de andere kant om het een beetje goed te praten, als je al die producten full size zou kopen om uit te proberen, zou je veel meer geld dan 16.95 euro kwijt zijn…

 • ik was op zich wel blij omdat ik liever goede staaltjes heb dan crappy full size producten. Persoonlijk vind ik het wel heel raar dat dan net deze maand de prijsverhoging begonnen is :s

 • Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent, vind de inhoud ook niet spannend. Duimen dat het volgende maand een stuk beter is.

 • Sofie

  Awel kijk, dit verrast mij. Ik ben persoonlijk wel tevreden van de Deauty-boxen. Zoals Saskia al aangaf, ik heb liever een doos met goede stalen dan een full size product dat op niets trekt. Tel alles bij elkaar en je hebt wel wat meer verzameld dan je met dat geld in de winkel kunt kopen. Toch?

 • Ik had net dezelfde reactie, allemaal staaltjes.. En ook ik had het boekje in het Frans ontvangen. Ik hoop echt dat de box van deze maand wel een goede gaat zijn want ik vind het tegenwoordig ook teleurstellend.

  • Eefje

   Ik kreeg net een mailtje dat mijn box verzonden is.. dit is echt hun laatste kans! Ik ben benieuwd! :)
   Eefje