Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deauty Box Juni 2014

Iets later dan gewoonlijk kreeg ik deze maand mijn Deauty Box voor de maand Juni. Deauty had al via social media aangekondigd dat de box ‘Back from the beach‘ ons helemaal in vakantiestemming zou brengen! Na de 2 vorige top boxen keek ik dus heel erg uit naar deze box! ‘Back from the Beach’ dat is echt iets voor mij! I love the beach!! En als trouwe volger weten jullie dan ook wel dat mijn 2de thuis Knokke is :) Bij elk zonnestraaltje vind je me aan zee.. dus deze box was meer dan welkom..

Deauty Box Juni 2014

Wil graag de inhoud van deze ‘Back from the Beach’ box zien, kijk dan even verder..

Deauty Box Juni 2014
Caudalie – Vinosource S.O.S Serum (10 ml) +als extra een sample van de Caudalie Eau de Parfum – Parfum Divine de Caudalie – 1,5ml

Deauty Box Juni 2014
Garnier – Oogreinigingslotion Express 2 in 1 (full size)

Deauty Box Juni 2014
Evocure – Skin DNA Repair Cream (15 ml)

Deauty Box Juni 2014
Batiste – Droogshampoo (50 ml)

Deauty Box Juni 2014
Rainpharma – Shower Gel (100 ml)

Nu als ik heel eerlijk mag zijn ben ik wel wat teleurgesteld.. Als ik terug kom van het strand dan verwen ik mezelf met een voedend masker voor mijn haren, gebruik ik after sun voor mijn hele lichaam, lak ik mijn nagels en ga ik de deur uit met een sunkissed make-up look en geef ik mezelf een zomers geurtje.

Ik begrijp de keuze van Deauty niet zo goed.. 2x een serum , ik kan er maar ééntje tegelijk gebruiken. En een droogsshampoo is voor mij een ‘rescue’ product in geval van nood en niet na een dagje strand. De Shower Gel van Rainpharma is geen onbekende voor mij (review lees je hier). Heerlijk verfrissende en zomerse geur. De oogreinigingslotion van Garnier is altijd handig om waterproof mascara te verwijderen.

Nee, voor mij geen top box deze maand..

Wat vinden jullie van deze inhoud? Vinden jullie dit de perfecte ‘Back from the Beach’ box?

XOXO
Eefje

 • De producten op zich lijken me eigenlijk wel leuk. Maar je hebt wel een punt dat ze niet allemaal bij het thema horen. En neen, 2 serums tergelijkertijd lijkt me ook niet zo handig ^^

  x Aurélie

 • Amy

  Ik vind de producten allemaal wel erg prettig en ik ben wel tevreden met de box maar inderdaad, het past totaal niet in het thema. Ik vind hem niet slecht maar ook niet heel goed, haha

 • mij lijkt het een leuke box misschien ook wel omdat de boxen hier helemaal bagger zijn, de 2x serum hebben ze inderdaad niet goed gedaan en had er inderdaad ook wat andere producten in verwacht qua thema.

 • Jammer dat de producten niet bij het thema passen! De producten lijken me daarin tegen wel erg leuk om te proberen.

 • Ik was ook niet 100% overtuigd, maar ze hebben wél al slechtere boxen verstuurd..

 • Ik vind de inhoud echt dik oke hoor!

 • Ik vind de producten wel leuk! Jammer dat het voor jou een beetje tegenviel. Misschien volgende keer beter :)