Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deauty Box Juli 2014

Geen thema deze maand, maar wel een weekje vroeger dan vorige maand was de Deauty Box geleverd toen ik thuis kwam van mijn laatste werkdag (3 weken vakantie nu)! De vorige box vond ik een beetje teleurstellend (artikel lees je hier) dus hopelijk was deze versie opnieuw een schot in de roos!

Deauty Box Juli 2014

Kijk je even mee naar de inhoud?

Wat me opvalt is dat deze Juli box geen samples en/of travel sizes bevat, maar op het eerste zicht alleen maar full size producten, nice!!

Deauty Box Juli 2014

Fructis – Damage Repair Serum – 50ml (Full size)

Deauty Box Juli 2014

Cattier Paris – Eclat de Rose – 15ml (Full size)

Deauty Box Juli 2014

Hansaplast Foot Expert – Peeling Anti-Eelt 2 in 1 – 75ml (Full size)

Deauty Box Juli 2014

Rainpharma – Body Lotion – 100ml

Een haar serum daar scoor je bij mij iedere keer mee, haaroliën en serums zijn mijn favoriete producten voor in de badkamer, zeer benieuwd naar deze van Fructis! Anti-rimpel oogcrème, thank you.. ook al ken ik het merk niet, ik ben er zeer benieuwd naar. De voet peeling en verzorging in 1 van Hansaplast komt op mijn nachttafeltje! Ik vind het heerlijk om mijn voeten te verwennen voor ik ga slapen.. De body lotion van Rainpharma heb ik nog uit de box die een paar maanden terug bij Goed Gevoel (Belgisch magazine) zat.. dit is het enige niet full size product, maar ik ben zeker fan van de geur!

Mooie box! Een kleinere inhoud dan gewoonlijk, maar ik kreeg dan wel 3 leuke full size producten!

Als jullie mij nu willen excuseren, ik ga mijn haren verwennen met het haar serum..

Wat vind jij van deze inhoud?

XOXO
Eefje

  • Echt weer een schot in de roos vind ik.

  • Leuke inhoud!

  • Leuke, goed gevulde box!

  • hele leuke producten! ik heb de Hansaplast Foot Expert ook en die is mega fijn! x

  • Mooie inhoud! Fijn dat er drie full size producten inzitten :). Ik ben wel benieuwd naar die body lotion en haarserum.

  • Ik heb zelf ook het serum en de voetcrème, ik ben over beide echt heel erg tevreden! Het serum is echt heel erg fijn!

  • De inhoud is niet slecht, maar ook niet overdonderend! :-)