Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Deauty Box April

Nog één kans! Dat was mijn conclusie vorige maand over de Belgische Deauty Box! Ik was de voorbije maanden meerdere keren teleurgesteld en na hun prijsverhoging had ik echt wel meer verwacht.. toch vorige maand alweer een teleurstelling! Lees het artikel over de Deauty Box Maart hier.

Deauty kreeg dus nog één kans maar ik was eigenlijk al overtuigd dat ik mijn abonnement ging stopzetten. Tot ik woensdag de April box ontving! Ik wist totaal nog niet wat er in zat en ik was razend benieuwd (maar dan in de ‘het zal toch wel weer tegenvallen’ benieuwd).

Maar ik was aangenaam verrast! Ik zag vluchtig enkele topmerken en de smile op mijn gezicht werd steeds groter! Dus ik kan je nu al verklappen dat ik deze April editie zéér geslaagd vind.. dus kijk vlug mee naar de inhoud!

Deauty Box April
De volledige inhoud.. niet slecht toch?

Deauty Box April

Garnier – Body Tonic scrub – Full Size (200ml) – Een lichaamsscrub, jeej, niet te missen deze maanden! Deze scrub ruikt heerlijk naar citrus en ik kan niet wachten om deze te testen! En dan nog full size! Score!

Deauty Box April

Vichy – Normaderm Diepreinigende Gel – 100ml – één van de meest populaire Vichy producten! Deze reinigingsgel is speciaal tegen puistjes, verstopte poriën en een glimmende huid. Zeer benieuwd naar deze!

Deauty Box April

Redken – Diamond Oil Shampoo & Conditioner – 50ml & 30ml – Een shampoo en conditioner speciaal voor dof en beschadigd haar. Ook deze gaat rechtstreeks mee onder de douche!

Deauty Box April

Eucerin – Onder de Douche Bodylotion – 50ml – Iedereen heeft er wel ééntje staan, ikzelf gebruik Nivea. Zeer benieuwd hoe fijn deze al dan niet is!

Als extra was er nog een drankje van Power Slim met mokka smaak, bedoelt als extra hulpmiddeltje bij het afslanken. Aangezien ik alles behalve moet afslanken zal ik er iemand anders plezier mee doen :)

Hoeft het nog gezegd? Yes! Deauty, jullie hebben mij weer overtuigd! Ik zal elk product met plezier testen.. Ik blijf nog even abonnee!

Ben jij ook tevreden met deze April Deauty Box?

XOXO
Eefje

 • Er zitten mooie producten in deze box! Fijne merken. Wat jammer dat hij de vorige keer wat tegenviel. Helaas weet je nooit van te voren of de inhoud van de box je wel of niet aanspreekt.
  Liefs Anouk

 • Dit ziet er inderdaad al stukken beter uit dan die van vorige maand! :-)
  Hoewel ik toch zelf nooit meer dan 15 euro per maand zou willen uitgeven aan zo’n verrassingsbox. Ik betaal liver ietsje meer voor producten die ik zelf kan uitkiezen. Maar dat is natuurlijk puur persoonlijk!

 • Flinke verbetering tegenover de voorbije maanden precies, nice!

 • Amy

  Ik ben echt super tevreden met deze box, zalig!

 • Ik vind de inhoud echt tof, word weer steeds iets beter!

 • wow wat een super leuke producten! Doe mij maar zo een box haha

 • Ik ben echt suuuuuper tevreden over deze box! Lang geleden dat ik nog eens zo enthousiast was erover! Hopelijk zijn ze nu weer vertrokken!

  • Eefje

   Ik hoop het ook! Fingers crossed!

 • Als ik kon kiezen had ik graag met de jouwe gewisseld! :)