Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

De Blogbijbel

Zelf ben ik al iets meer dan een jaar aan het bloggen en misschien jij ook wel of wil je graag je eigen blog starten, maar heb je nog veel vragen en twijfels! Dan is de Blogbijbel wellicht iets voor jou. Want hoe maak je nu een succesvolle blog en waar moet je allemaal rekening mee houden, wat wordt er van jou verwacht als blogger? In dit handige boekje staat het allemaal!

De Blogbijbel

Ik begon mijn blog uiteraard zonder dit boekje. Ik begon met bloggen in November 2013, dankzij de kennis van mijn man als webdeveloper is mijn blog wat hij nu is.. meer dan een hobby. Ik ben dagelijks 3 tot 4 uur bezig met mijn blog. In het weekend blog ik zo’n 5 à 6 uur per dag. Maar dit even terzijde..

De Blogbijbel

De Blogbijbel

De Blogbijbel is geschreven door Carlijn Bekker – journalist en blogger. Carlijn begon zelf 3 jaar geleden met bloggen en miste een klein handboek gericht op bloggen over mode, beauty en lifestyle. Daarom besloot ze er zelf maar eentje te maken en met succes, want deze bijbel over bloggen ligt nu in de winkels. Het is een leuk en informatief, dun boekje gemaakt voor zowel de beginnende als de ‘gevorderde’ blogger :)

De Blogbijbel

Dit – toch wel dunne – boekje bevat 80 bladzijden. De vormgeving is speels en heeft veel leuke illustraties met leuke en herkenbare quotes over het bloggen.

De Blogbijbel

Alles wordt super duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De blogbijbel helpt je het stap voor stap bij het opstarten en uitbreiden van je blog. Bv: Waar ga je over bloggen, in welke taal en hoe moet het eruit zien? Maar ook welk publiek wil je bereiken? Zijn statistieken belangrijk? enz.. Ook staan er nog handige tips in die je makkelijk kan toepassen.

De Blogbijbel

Als extra krijg je bovendien nog handige tips van professionele bloggers zoals Anne Merel, Mascha en Teske.

Ik ben zeer blij met dit ‘De Blogbijbel’. Hij ligt op mijn nachttafel en af en toe blader ik er eens opnieuw in en zo blijf ik ook gemotiveerd om te blijven bloggen! Want elke blogger zal me gelijk geven: Bloggen is en blijft de leukste hobby EVER!!! :)

De Blogbijbel

De Blogbijbel is te koop bij Bol.com en kost €10,00

XOXO
Eefje

 • Deze lijkt me echt super leuk, ik wil hem ook graag hebben :). Super handig!

 • Het lijkt me wel een leuk boekje, maar ik twijfel er nog wel een beetje over. Regels om te bloggen spreekt me toch niet zo aan.

  • Eefje

   Het zijn niet echt regels, maar eerder handige tips.
   Eefje

 • lijk mij een onwijs leuk boekje! Deze gaat op mijn wishlist

 • Anneleen

  Dit boekje heeft ook al langer een plaatsje op mijn wishlist, maar tot nu toe heb ik hem nog niet in handen…

 • Lijkt me heel interessant voor beginnende bloggers.

  • Eefje

   Ja, absoluut!
   Eefje

 • Lijkt me best interessant!

 • Wat leuk! Ik kende dit niet dus cool dat je het deelt!

 • Ziet er supertof uit ! x

 • Hij lijkt me best wel leuk, maar twijfel hem om te kopen. Ik blog al 1,5 jaar en denk dat ik heel veel tips al gelezen heb.

  • Eefje

   Ja, dat is zo, ik wist ook alles al. Maar het is leuk om te lezen en het heeft je een goed gevoel omdat je weet dat je goed bezig bent :)
   Eefje

 • Dit is zo’n leuk boekje :-) Leuk om jouw review ook te lezen!