Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Clouds of Fashion – Ring

Al ooit eens binnen geweest bij Clouds of Fashion in Antwerpen? Als je in de buurt bent, zeker eens doen!! De winkel is prachtig ingericht en de kledij is zeer betaalbaar.. Ook de accessoires vielen mij meteen op.. ik kreeg dan ook deze prachtige ring voor mijn verjaardag van hubby. Kijk je even mee..

Clouds of Fashion - Ring

Over een ring valt niet veel te vertellen natuurlijk, dit is geen 18 karaat of 24 karaat gouden ring met diamanten.. neenee! Maar daarom is deze ring niet minder mooi natuurlijk. Hij is fijn en dat past mooi bij mijn dunne vingers.

Clouds of Fashion - Ring

Clouds of Fashion - Ring

Ook de manier waarop dit simpele ringetje van amper €14,00 verpakt werd is toch waard om even over te schrijven.

Clouds of Fashion - Ring

Clouds of Fashion - Ring

De ring zat in een klein doorschijnend roze zakje, mega schattig. Ik kreeg er snoepjes bij en een kartonnetje met roze nagelvijltjes in. Kijk, die details zorgen ervoor dat ik zeker nog eens terug ga naar deze winkel! Ik ging buiten met mijn roze tasje en kwam precies buiten als een klein kind die een lolly gekregen had :)

Wat vind jij van deze ring?

Liefs,

Eefje