Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Clinique – Moisture Surge Overnight Mask

Ik had hier al veel positieve reviews over gelezen en ik had al een sample gekregen in de parfumerie én dit masker stond hoog op mijn wishlist dus besloot ik 3 weken terug eindelijk een fullsize te kopen (ik kreeg 21% extra korting en ik had een cadeaubon).

Clinique - Moisture Surge Overnight Mask

Moisture Surge Overnight Mask

Dit beloofd Clinique:
Moisture Surge Overnight Mask is een verzachtend en voedend nachtmasker, die zorgt voor een intensieve vochtinbreng om de huid weer vol en soepel te maken.
Deze ‘no-rinse’ formule maakt optimaal gebruik van de uren waarin u rustig ligt te slapen, terwijl de ultrarijke crèmeformule de huid versterkt, kalmeert én verzacht.
Ontwaak dus de volgende ochtend met een verbluffend zachte huid!

Clinique - Moisture Surge Overnight Mask

Ik kan hier zeer kort over zijn.. ik gebruik dit masker 1 x per week, telkens na mijn douche en net voor ik ga slapen. De crème voelt wat vet aan in het begin, maar trekt na een paar minuten volledig in! Mijn velleke voelt lekker zacht aan. Wanneer ik ’s morgens wakker word ziet mijn huid er echt fris uit, goed gehydrateerd en voelt nog steeds zeer zacht aan! Ik reinig mijn gezicht en gebruik daarna mijn skincare van elke dag.
Ik voel echt dat mijn huid deugd heeft van dit masker! Ik ben zeer blij met deze aankoop!

Deze Moisture Surge Overnight Mask van Clinique is geschikt voor ieder huidtype! Je betaalt €30,80 voor 100ml en is te koop bij de parfumerie.

XOXO
Eefje

  • Wat apart, zo een overnight mask! Gelukkig werkt die wel :)

  • Ik ben erg benieuwd geworden!

  • Apart, maar klinkt wel goed!

  • Dit masker lijkt me erg fijn, hij gaat op m’n verlanglijstje!

  • Ik gebruik verschillende producten uit de Moisture Surge lijn en ze werken inderdaad erg goed. Alleen de geur vind ik iets minder. Dit masker heb ik nog niet gebruikt, maar wie weet misschien in de toekomst :)