Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Clinique – Happy Gelato Creams (Hands & Body)

Vertroetel je handen en geef je gedachten de gelegenheid even terug te gaan naar een moment van geluk en verwennerij. Nieuwe CLINIQUE Happy Gelato Cream for Hands is een crème die snel intrekt en de huidbarrière en het huideigen vermogen om vocht vast te houden versterkt, zodat handen zachter en gladder ogen en aanvoelen. Je handen worden vertroeteld, nagelriemen en nagels verzorgd, je huid wordt licht geparfumeerd met drie unieke geuren die je een geluksgevoel geven:Clinique - Happy Gelato Creams (Hands & Body)

Happy Gelato Cream for Hands ‘Happy’
Een mix van frisse, bloemrijke geurnoten die een gevoel van geluk geven. De topnoten zijn samengesteld uit sprankelende citrus, een bloemenblend van West Indian Mandarin Flower, Boysenberry Bush en Melati Bloesem en hun aanvullende tegenpolen Spring Mimosa, Morning Dew Orchid en Hawaiian Wedding Flower. Samen zorgen ze voor een dynamische, te gekke geur.

Happy Gelato Cream for Hands ‘Sugared Patels’
De topnoten van Neroli Blossom, Bergamot en Sinaasappel gaan soepel over in noten van Jasmijn Absolute en Gardenia. Gemixt met Cedarhout, Witte Muskus en Sandelhout zorgen zij voor een harmonieus mengsel van kleur, geur en textuur.

Happy Gelato Cream for Hands ‘Berry Blush’
De opening van een vleugje citrus dankzij Mandarijn, Framboos en Mangobloesem gaat mooi over in de bloemrijke hartnoten van Freesia, Viooltje en Pioenroos. Basisnoten als ‘Blond Hout’, Muskus en Amber vormen samen een sensuele ondertoon die de huid begeerlijk laten ruiken.

CLINIQUE Happy Gelato Cream for Hands is verkrijgbaar vanaf midden februari 2017 bij De Bijenkorf en op www.clinique.nl voor een adviesverkoopprijs van €16,80 (30ml)

Clinique - Happy Gelato Creams (Hands & Body)

Clinique - Happy Gelato Creams (Hands & Body)

Verwen jezelf met zoete lekkernijen, maar zonder de calorieën. CLINIQUE introduceert CLINIQUE Happy Gelato Creams for Body, drie verzorgende bodycreams die de droge huid kalmeren en soepel maken en licht parfumeren met de Happy Indulgences Collectie van blije, bloemrijke en fruitige geuren.

Happy Gelato Cream for Body
Nu kun je van CLINIQUE’s damesgeur Happy -een bestseller- genieten in de vorm van een verwennende bodycream, geurend naar frisse bloemnoten die een gevoel van geluk geven. Deze rijke bodycream voorziet de huid direct van vocht en tegelijkertijd van lichte geurnoten als sprankelende citroen met een bloemenmix van West Indiase Mandarijnbloesem, Boysenberry Bush en Melati Bloesem en hun aanvullende tegenpolen Spring Mimosa, Morning Dew Orchid en Hawaiian Wedding Flower. Samen vormen ze een blije, dynamische geur.

Sugared Petals Gelato Cream for Body
Deze volle bodycream verzorgt èn kalmeert de huid. De geur van de crème begint met topnoten als Neroli bloesem, Bergamot en Sinaasappel, gaat over in hartnoten van Jasmijn absolute en Gardenia en mengt mooi met de basis van Cedarhout, Witte Muskus en Sandalhout om zo een harmonieuze mix van kleur, geur en textuur te maken.

Berry Blush Gelato Cream for Body
Vanaf het moment dat deze crème de huid raakt is hij kalmerend en verzorgend. De prettige en optimistische fruitgeur van Berry Blush opent met een vleugje citrus van Mandarijn, Framboos en Mangobloesem. De fruitvolle opening mengt mooi met de bloemige hartnoten als Freesia, Viooltje en Pioenroos. De basisnoten ‘Blond Hout’, Muskus en Amber vormen samen een sensuele ondertoon die de huid een begeerlijk laagje geeft.

NIEUWE CLINIQUE Happy Gelato Creams for Body zijn verkrijgbaar vanaf midden februari 2017 bij De Bijenkorf en op www.clinique.nl voor een adviesverkoopprijs van €42,00.

Liefs,

Eefje