Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Een olie voor op je lippen.. nu al een hype in beauty-wereld! Ik heb constant last van droge lippen (ook al verzorg ik ze dag en nacht), dus elk nieuw wondermiddeltje wil ik wel uitproberen! Ik was dus razend benieuwd naar de Eclat Instant Light Lip Comfort Oil van Clarins.

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Na een week intensief deze olie te gebruiken, verdiend hij een eerlijke review..

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil:

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

De olie is behoorlijk dik van structuur en ruikt naar honing, de eerste minuten voelen mijn lippen zelfs een beetje kleverig aan. Maar na een tijdje ‘smelt’ de olie en worden mijn lippen lekker zacht. Mijn lippen zien er verzorgt uit en ik heb geen last van velletjes. Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil zorgt voor een super mooie glans en de geur van honing is lichtjes aanwezig. De brede applicator is handig om de olie aan te brengen, én je hebt zeer weinig nodig!

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

De basis bestaat uit plantaardige actieve bestanddelen zoals hazelnootolie, jojoba olie, zonnebloemolie, rozenmarijnextract, vitamine E en pruim-extract.

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil (Honey)

Clarins Eclat Instant Light Lip Comfort Oil is verkrijgbaar in 2 tinten: Raspberry (limited edition en lichtroze) en Honey, is te koop in de parfumerie en kost €18 (ik kocht de olie bij Ici Paris XL).

Heb jij deze lip olie al geprobeerd of ben je benieuwd naar deze hype?

Liefs,

Eefje

  • Dat lijkt mij een heerlijk voedend olietje voor de lippen

  • Ik ben er helemaal weg van! De Honey-versie deed ik mezelf cadeau voor mijn verjaardag, en dit weekend kocht ik in Amsterdam nog de Respberry variant. Toppertjes!

  • Super dat je ‘m nu ook gekocht hebt! Ik wil nu ook de Honey-variant :-D

  • Dit lijkt mij echt een top product voor droge lippen. Ik heb er zelf ook vaak last van, dus deze wil ik zeker eens uitproberen!

  • Wat een leuk product! Ik ben benieuwd! X

  • ik ben zelf ook helemaal weg van de Honey versie, jammer genoeg is de roze intussen bijna overal uitverkocht