Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Chloé Absolu de Parfum

Een parfum met de naam van mijn dochter moét absoluut een plaatsje krijgen op mijn blog! Chloé viert haar 10e verjaardag met Chloé Absolu de Parfum en daarover lees je hieronder meer..

Met een ongekende variatie wordt de tiende verjaardag van Chloé gevierd: Chloé Absolu de Parfum. Een onweerstaanbare essence dat de signatuurgeur van Chloé intensiveert. Deze nieuwe geur werd samengesteld door Michel Almairac, die ook de oorspronkelijke geur en de andere Chloé rozen varianten creëerde. Zijn rijke, houtachtige, getextureerde bloemengeur is niet alleen herkenbaar als de Eau de Parfum van Chloé: het is een meer geraffineerde versie ervan.
De intensiteit en diepte van de damascenaroos, in de originele geur al aanwezig, wordt versterkt en gecombineerd met een absolu van centifoliaroos uit Grasse. Terwijl vanille-absolu zijn fluwelen, ronde facetten ontvouwt, geeft een vleugje pathoeli de geur extra karakter. De signatuur van Chloé is fascinerender dan ooit.

Chloé Absolu de Parfum

Voor deze tiende verjaardag wordt de Amerikaanse actrice Haley Bennett de muze van de Chloé Eau de Parfum. Haar charme, frisheid en levenslust dragen op bevallige wijze het Chloé-ideaal uit.

De lichte amberkleur van het Absolu de Parfum wordt omvat door een flacon met een metalen plaatje in een nieuwe tint. Voor de eerste keer heeft de gewoonlijk verzilverde plaat een koele gouden ondertoon, als van het patina van de tijd. Het beige grosgrain-lint weerspiegelt deze tint, en is, bij wijze van uitzondering voor deze limited edition, gewoven met een goudkleurige draad.

Chloé Absolu de Parfum

Chloé Absolu de Parfum

Het parfum is verkrijgbaar in 50ml en 75ml.
Chloé Absolu de Parfum 50 ml €90
Chloé Absolu de Parfum 75 ml €109

Chloé Absolu de Parfum is vanaf eind oktober 2017 bij de geautoriseerde Chloé Parfums parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Ik ben er zeker van dat dit parfum ongetwijfeld op mijn Christmas wishlist komt te staan :)

Ben jij even benieuwd naar de geur als ik?

Liefs,

Eefje