Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Chloé Absolu de Parfum

10 jaar Chloé werd gevierd met een nieuw parfum Chloé Absolu de Parfum. This Lucky girl kreeg een flacon opgestuurd om te testen en ik probeer de geur zo goed mogelijk te omschrijven zodat jullie net als ik ook head over heels vallen voor dit luxueuze parfum. Wil je het persbericht nog eens lezen, dat kan hier.

Chloé Absolu de Parfum

Chloé Absolu de Parfum

Laat ik beginnen met de flacon.. die is zoals we die kennen bij Chloé maar toch net iets anders. Chloé Absolu de Parfum komt in een glazen vierkante flesje met gouden details (het metalen plaatje kreeg een gouden ondertoon) en het schattig strikje om de hals is gewoven met een goudkleurige draad. Dit flesje straalt één en al luxe uit, is super vrouwelijk en schattig.

De herkenbare bloemengeur is direct terug te ruiken, maar Chloé Absolu de Parfum heeft een intensere en diepere geur. De geur is zeer rijk, houtachtig en warm. Ik vind het een typische winter geur. Tijdens de zomermaanden hou ik meer van frisse zoete geuren. Ik ben gewoon van lichte parfums te dragen en deze behoort voor mij persoonlijk tot de zwaardere parfums die ik eerder ’s avonds zou dragen dan overdag. Wat niet wegneemt dat ik echt verliefd ben op deze warme, fluwelen geur.

Chloé Absolu de Parfum

Chloé Absolu de Parfum

Chloé Absolu de Parfum

Chloé Absolu de Parfum

Topnoten: Pioenroos, lychee, fresia
Hartnoten: Roos, magnolia, lelietjes-van-dalen
Basisnoten: Amber, cederhout

Ik ben fan van dit warme parfum, het flesje doet mijn vrouwenhartje sneller slaan, en het parfum draagt bovendien ook nog eens de naam van dochter!!

Het parfum is verkrijgbaar in 50ml en 75ml.
Chloé Absolu de Parfum 50 ml €90
Chloé Absolu de Parfum 75 ml €109

Chloé Absolu de Parfum is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Chloé Parfums parfumerieën en warenhuizen.

Wil je graag een nieuw parfum op je Christmas wishlist dan is dit nieuwe Chloé parfum een echte musthave!!

Liefs,

Eefje