Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Chi – Nano Digital stijltang – Review

Een cadeautje voor christmas van Karel was deze Chi Nano Digital stijltang. Ik vond dat het tijd werd voor een nieuwe stijltang en deze keer wou ik echt een ‘goeie’. Na veel filmpjes te bekijken op You Tube en veel reviews te lezen, besloot ik dat het ‘ene’ van Chi ging worden. Enige nadeel aan deze stijltangen is toch wel de prijs. Ik vind Chi echt wel duur. Maar omdat het wel wat mocht kosten én omdat ik elke dag mijn haar stijl, ben ik op zoek gegaan naar de meest ‘geschikte’ Chi Stijltang voor mij.
Ik koos voor de Chi Nano Digital stijltang.

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Wat zegt Chi zelf:
De stijltang is voorzien van een keramische heater, is positief geladen en produceert negatieve ionen, wat ervoor zorgt dat het vocht in het haar behouden blijft. Daarnaast zorgen de keramische platen dat de haarschubben sluiten na gebruik en wordt de kleur van het haar langer behouden.

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Chi - Nano Digital stijltang - Review

De Chi Nano Digital stijltang warmt supersnel op. Je kan zelf de graden beslissen, 80° tot 200°. Wat ook super handig is, is het lange snoer! De Chi Nano Digital stijltang maakt je haar snel stijl, slecht met één beweging (ik hoef geen 10 keer over dezelfde lok haar te gaan) en het blijft ook stijl.. Normaal moet ik na een nacht slapen terug met een ‘andere’ stijtang mijn haar opnieuw stijlen, met Chi Nano Digital stijltang hoef ik ’s morgens niks meer aan mijn haar te doen.. het is nog perfect stijl! Super toch! De Chi Nano Digital stijltang ligt bovendien goed in de hand en ‘glijdt’ echt door mijn haar, en mijn haar wordt mooi stijl, glad en glanzend.

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Mijn haar voor het stijlen met de Chi Nano Digital stijltang:

Chi - Nano Digital stijltang - Review

Mijn haar na gebruik van deze fantastische Chi Nano Digital stijltang:

Deze Chi Nano Digital stijltang is zijn dure aankoopprijs echt wel waard!

Ik geef één goede tip aan jullie.. zoek op het internet in verschillende shops! De prijzen kunnen zeer sterk variëren! Ik kocht deze stijltang bij Coolbleu.

Gebruiken jullie vaak een stijltang? Zo ja, van welk merk?

XOXO
Eefje

 • Wat een fijne stijltang! Het resultaat ziet er top uit! :) Mijn haar is van mezelf al erg stijl!

 • Wooh, het resultaat is perfect!

 • Wat een leuke kleur en wat een mooi resultaat!

 • Mooi resultaat!

 • Ja de CHI is super. Ik gebruik hem zelf ook al jaren!

 • mooie stijltang en doet ook goed zijn werk!

 • Wauw, amai! Zo’n verschil!

 • Wauw, heel erg mooi resultaat! Lijkt me een erg fijne stijltang :-)

 • Wat een mooi resultaat zeg! :) En de stijltang zelf ziet er ook gewoon erg leuk uit ;)

 • Klinkt goed! Ziet er ook erg goed uit zeg, mooi. Sowieso is de blauwe kleur erg tof.

 • ik ben persoonlijk zelf heel blij met mijn stijltang van Remington. Maar wel een plus dat het haar na een nachtje slapen nog steeds stijl is ;)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

 • jemke

  mooi resultaat! je hebt een goeie gekozen, super merk!