Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Challenge Juni No Buy Maand – Update

Fail!!! Ik ben zwak, zeer zwak.. Nog geen maand, wat zeg ik.. nog geen 2 weken heb ik het volgehouden!! Ik ben door de knieën gegaan voor 2 maxi-dresses.. want ja, ik zocht al jaren naar een mooie, goed passende maxi-dress. En jawel, zaterdag stond ik oog in oog met maar liefst 2 perfecte exemplaren!

Challenge Juni No Buy Maand - Update

Rewind.. Wat vooraf ging. Mijn challenge voor de maand juni was om deze maand niks te kopen, dit betreffende kledij, schoenen, verzorgingsproducten en make-up. Wil je meer weten over mijn no buy challenge klik dan even hier!

Ik hield het welgeteld 13 dagen vol.. Ik ben toch wel wat teleurgesteld, maar anderzijds heb ik nu 2 prachtige maxi-dresses die waarschijnlijk in de solden zullen uitverkocht geweest zijn. En dan kon mijn zoektocht opnieuw beginnen.
Please forgive me, i’m only human :)

Uiteraard komt er binnenkort een outfit artikel van beide jurken!

Liefs,

Eefje

  • Ah, ik had echt gedacht dat je het wel vol kon houden! :-) Toch vind ik het eigenlijk wel oké om iets te kopen waar je al zo lang naar op zoek bent! :-) Het doel van een no-buy is toch om impulsieve aankopen te vermijden en spullen met een hoog ‘hebben hebben hebben’ gehalte te laten liggen! :-)

  • Hihi, ik dacht dat je het ging kunnen :). Mss kun je nu opnieuw beginnen in juli (wat moeilijk zal zijn met de solden… ;) maar dan heb je ook geen impulsaankopen: het is zooooo goedkoop….)

  • Haha, tja, je kan er ook niks aan doen dat je per ongeluk twee perfecte jurkjes tegenkwam eh ;-)