Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Celebrity’s Without Make-Up!

Hi Girls!

Ik had eens zin om een leuk artikel te posten en aangezien ik nu zelf zonder make-up achter mijn computer zit, dacht ik om Celebrity’s zonder make-up foto’s met jullie te delen.. (altijd leuk om te zien hoe iemand eruit ziet zonder een dikke laag plamuursel).

Ik zal altijd wel iets van make-up dragen : gewoon mascara, een beetje oogpotlood en snuifje poeder (want ik zie in de winter zeer wittekes) en een beetje lipgloss.. gewoon niet te opvallend, maar net genoeg om mij niet “naakt” te voelen. Echt, zelfs naar de bakker om de hoek zonder make-up is voor mij persoonlijk “not done”!

En Ja, zelfs de meest perfecte celebrity’s komen al eens zonder make-up buiten.. en dan staat ‘tada’ de paparazzi klaar natuurlijk!

Celebrity's Without Make-Up!

Katherine Heigl (Actrice oa. Grey’s Anatomy)
Angelina Jolie (Mrs Brad Pitt)
Katy Perry (Singer)
Kate Hudson (Actrice)
Katie Holmes (Ex Mrs Tom Cruise)
Jennifer Garner (Actrice)
Heidi Klum (Ex Mrs seal)
Pippa Middleton (zusje van)
Hilary Duff (Actrice, Singer, Lizzie Mcquire)
Kate Moss (Model)

En this must be the worst photo ever !

Celebrity's Without Make-Up!

Lisa Kudrow (Phoebe Buffay uit Friends!)

XOXO
Eefje

En hoe zit het met jullie? Dragen jullie altijd iets van make-up? Of durven jullie buitenshuis te verschijnen zonder? Laat maar een reactie na!

  • Melissa

    Ik loop altijd zonder make-up maar als ik deze foto’s zo zie zou ik eerlijk gezegd beter make-up leren aanbrengen :p :)