Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

CC Cream L’Oréal

Newsflash!

In 2012 (en nu nog steeds eigenlijk) werden we overspoeld door een invasie aan BB-creams, dit jaar mogen we ons verwachten aan de nieuwste generatie CC-creams (color control creams) die dezelfde verzorgende eigenschappen van een BB-cream combineren met minerale pigmenten die oneffenheden nog beter camoufleren.

CC Cream L'Oréal

Terwijl de meeste beautymerken nog steeds  BB-creams produceren, is L’Oréal de concurrentie al een stapje voor. Deze lanceert als eerste binnenkort namelijk een CC-Cream.

CC Cream L'Oréal

Dus, na de BB is er nu ook de CC Cream. De BB-creams zijn producten die verzorging en make-up combineren. De CC doet hetzelfde als de BB deze hydrateert, verzorgt en beschermt, maar gaat nog een stapje verder. Je kan er nu ook de huidskleur mee corrigeren.

De CC-cream zal bij ons in twee tinten verkrijgbaar zijn. De abrikooskleurige tint brengt een vermoeide tint tot leven. De groene CC-cream verzacht roodheid. Andere merken zullen snel volgen met hun versie van een CC-Cream. De BB-creams blijven het nog steeds goed doen. Ik gebruik momenteel de Nude Magique BB-cream van L’ Oréal. Maar ik wacht vol ongeduld op de CC.

Nude Magique CC Cream, verkrijgbaar vanaf februari, €13,99.

Lees hier mijn Review!

Gebruik jij een BB-cream? Of ben je ook aan het wachten om te CC-cream te testen? Let me know!

Tot de Volgende!
XOXO
Eefje

 • Ik ben zelf heel benieuwd naar de CC cream! En dan vooral naar de abrikoos kleur :)

  • Eefje

   Bedankt voor je reactie, de abrikoos kleur ga ik mezelf ook aanschaffen en grondig uittesten, en uiteraard volgt een review op mijn blog!! :-)

 • Ik ben ook echt super benieuwd! Klinkt allemaal super goed :)

  x

  Chicks About Fashion

 • Oh hier ben ik eigenlijk wel erg benieuwd naar! :)